TOMA PANTERS: Arkan i Giška su bili najveći džentlmeni!
Foto: Printskrin

Iskreno

TOMA PANTERS: Arkan i Giška su bili najveći džentlmeni!

Stars -
Svi su bili na mom splavu, a Giška i Arkan su najveći džentlmeni, pravi kavaljeri

Toma Jovanović, poznatiji kao Toma Blek Panter otkrio je da su na njegov splav dolazili mnogi žestoki momci, a među njima i Giška i Arkan, koje je opisao kao najveće džentlmene.

"Svi su bili. Giška i Arkan su najveći džentlmeni, pravi kavaljeri. Bila je i Ceca. Dolazio je Legija i ceo SAJ. Odlazio sam kod Sapsojevića, u Šilerovu, da naplatim svoj rad. Kad mi je pokazao šta zida, bio sam oduševljen. Rekao je da zida veliki tržni centar.

Arkan Foto: Rojters

"Pucali su na mom splavu i policajci, kriminalci, a i mi cigani, kad se napijemo. Bio sam jednom i ranjen na drugom splavu, zviždali su meci pored lica. Kad zapucaju, odmah zaboravim reči pesme. Ne smem mnogo da odvezujem jezik, jer smo krivi zbog tri razvoda. Naučili smo sad: kad se pojavi gospodi sa ljubavnicom, on šutne vrata, vikne „Gde ste, braćo Cigani? Mi skočimo, kažemo: Izvolite, vaš separe vas čeka", pričao je Toma Panters u Golom životu kod Milomira Marić.

Toma Panter je izneo još jednu zanimljivost:

"Davali su miljudi i kapare za sviranje na sahrani. Kapara važi šest meseci, oni nisu umrli, propala kapara. Četiri puta sam svirao na sahrani. To se ne odbija, poslednja želja".

Foto: Printskrin Youtube
Foto: Printskrin Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track