TUGA ZA KSENIJOM Mama Ljubica: Plačem danima!
Foto: Stefan Jokić, Dragana Udovičić

Mama uklesala stihove

TUGA ZA KSENIJOM Mama Ljubica: Plačem danima!

Stars -

Do pre neki dan na toj strani nadgrobnog spomenika stajala je Ksenijina fotografija, na kojoj pevačica pozira u beloj haljini s rukama iznad glave

Ljubica Kostić, majka ubijene pevačice Ksenije Pajčin, uklesala je na ćerkin grob stihove njene pesme „Plačem danima“ i na taj način još jednom izrazila neprolaznu tugu zbog gubitka svoje mezimice.

Reči pesme zamenile fotografiju... Nadgrobna ploča nekad (dole) i sada (fotka gore)
Reči pesme zamenile fotografiju... Nadgrobna ploča nekad (dole) i sada (fotka gore)

Neutešna majka je odabrala pesmu koju je Ksenija otpevala 2007.- Kad okean smiri talase i ti dušu smiri svoju, život ima principe surove, treba i ti da imaš svoje. Ja znam da teško je kada sudbina odlučuje i može da odnese te tamo gde puteve ne poznaješ. Plačem danima i odlazim, tebe ostavljam da svoju priču završiš - uklesano je na Ksenijinoj večnoj kući. Do pre neki dan na toj strani nadgrobnog spomenika stajala je Ksenijina fotografija, na kojoj pevačica pozira u beloj haljini s rukama iznad glave. Ksenija Pajčin život je izgubila 16. marta 2010. u svom stanu u Beogradu kad ju je s leđa ubio dečko, maneken Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.LJ. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track