TUŽAN ŽIVOT FARMERKI: Cuca i Ceca ispričale potresne priče o sebi
Foto: Printskrin

Ispovesti

TUŽAN ŽIVOT FARMERKI: Cuca i Ceca ispričale potresne priče o sebi

Stars -
Pevačica Ivona Negovanović Cuca i Modelsica Ceca Jovanović otkrile su tokom prethodne noći, da su imale veoma teško detinjstvo i da ih život nije mazio.

Cuca je govorila o tome je da ju je majka Ljiljana godinama maltretirala i da nisu bile u dobrim odnosima. Ona je ispričala i da joj je starija sestra poginula kada je imala 18 godina u saobraćajnoj nesreći sa dečkom, a priznala joj je i da sa sestrom mlađom 8 godina, koja joj je sestra po ocu, ne priča.

"Istina je da je Cuca imala teško detinjstvo. Ona je bila jako nestašna i nemirna, a njena majka je zbog toga imala problema sa njom. Ona je zapravo samo htela da je vaspita", rekla je pevačicina sestra Dragana Stojanović i dodala:

"Cuca je preterala sa kuknjavom za Šabanom, ne znam čemu to, ne razumem je, to joj ne treba. Mislim da joj nedostaje dečko", zaključila je Cucina sestra.

Sa druge strane Modelsicu Cecu Jovanović majka je napustila i ostavila sa ocem Radetom koji ju je, navodno, zlostavljao. Cecina majka Slavica ima novu porodicu, a za nju nije mnogo marila. Ceca je ispričala kako je majku mnogo volela, mnogo više nego tatu, i da je čak htela da se ubije kad ju je ona ostavila i kad se sa ocem preselila u Beograd.

Ona je rekla i da njen otac mnogo nasilan, da je trpela nasilje do krvi. Ipak, na kraju je istakla da nikada neće moći da oprosti majci to što ju je napustila i otišla u potragu za boljim životom.

Njena majka nedavno je završila na Klinici za psihijatrijske bolesti ”Dr Laza Lazarević” jer je doživela jak šok nakon što je pročitala izjave njene ćerke o tome da su je roditelji zlostavljali.

Foto printskrin
Foto printskrin

(Pink.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track