TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Neda obrijala glavu, Sin Dragan mešao guzom!

Smeh do suza: Ćelava pevačica i ples glumca koji repuje

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Neda obrijala glavu, Sin Dragan mešao guzom!

Stars -
Ukradenova se u šouu maskirala u Šabana Šaulića, a Okanović je vrckao zadnjicom transformisan u Niki Minaž

U novoj epizodi šoua „Tvoje lice zvuči poznato“, koja će biti emitovana u nedelju, gledaoci će videti ćelavu Nedu Ukraden, dok će se glumac Nenad Okanović oprobati u, popularno nazvanom, tverkovanju!Iako je pop pevačica i u svim prethodnim emisijama ostavljala publiku bez daha i pokazala da joj nijedan zadatak ne pada teško, ona u svakoj narednoj transformaciji ode bar korak dalje.

Nakon što je bila seksi Bijonse, o čemu je pisao i čuveni Dejli mejl, šarmantni Bora Čorba, čudnovata Fiona iz „Šreka“, ovog puta se obrela u koži nekrunisanog kralja narodne muzike Šabana Šaulića. Nedina maska toliko je moćna da ona izgleda kao preslikani folker, ali najveći izazov za nju svakako predstavlja interpretacija velikog hita „Dođi da ostarimo zajedno“.- Nije lako biti u koži, to jest liku Šabana Šaulića. Maska je veoma zahtevna jer sam morala da budem ćelava pevačica, ali je to i sjajan pevač i pesma, pa je izazov bio da dam sve od sebe i budem što uverljivija. Najveći kompliment dobila sam od samog Šabana Šaulića, rekao je da sam ga odlično imitirala - kaže Neda.

Zabavio se... Nenad Okanović kao Niki Minaž
Zabavio se... Nenad Okanović kao Niki Minaž

S druge strane, Sin Dragan u ulozi seksepilne kontroverzne reperke Niki Minaž zanjihaće kukovima i mešati zadnjicom u njenom velikom hitu „Anakonda“, što će atmosferu u studiju dovesti do usijanja, ali verujemo i oduševiti sve koji u nedelju 23. novembra od 21.00 sat budu uz televiziju Prva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track