UCENIO DETE Miroslav Ilić: Devine, odrekni se oca koji te je usvojio!
Foto: Stars Dobio Slike Od Marije Antonović

Folk pevač imao zahtev

UCENIO DETE Miroslav Ilić: Devine, odrekni se oca koji te je usvojio!

Stars -
Miroslav je nazvao Devina i obavestio ga da postoji samo jedan način da se naša situacija reši. Dugo su se prepirali zbog toga, pa je Miroslav počeo da govori svašta i krivi mene, kaže Mirjana Antonović

Mirjana Antonović, u nastavku ekskluzivne ispovesti za Kurir, u kojoj prvi put otkriva detalje svoje ljubavne veze s Miroslavom Ilićem, kaže da je pevač njihovom sinu Devinu, koga nije video 28 godina, tražio da se odrekne oca koji ga je usvojio.Naime, Devinu je prezime dao Danijel Antonović, bivši Mirjanin suprug. Njen sin na taj uslov nije pristao, pa se posvađao s biološkim ocem.- Nedugo posle našeg boravka u Beogradu 2008. godine, Devin je izrazio želju da vidi oca, kao i svako dete koje se nađe u takvoj situaciji. Nazvao ga je telefonom i prva rečenica mu je bila: „Ovde je tvoj izgubljeni sin Devin“, a Miroslav mu je odgovorio: „Drago mi je da te čujem i da si dobro.“ Dogovorili su se da se nađu u Beogradu. Posle nekoliko dana Miroslav ga je nazvao i obavestio da se raspitao preko rođake koja radi u sudu i da postoji samo jedan način da se naša situacija reši. Devinu je rekao da prvo mora da se odrekne oca Danijela. Dugo su se prepirali zbog toga, pa je Miroslav počeo da govori svašta i krivi mene. Razgovarali su još nekoliko puta, ali njihova komunikacija se uvek završavala svađom pošto je Miroslav opsesivno spominjao mene - priseća se Mirjana i objašnjava kako je došlo do toga da njen bivši muž njenom sinu da svoje prezime.- Devin je rastao, a Miroslav se retko javljao, dok nije prestao da zove. Shvatila sam da sam sama i da ću sina uskoro morati da upišem u školu. Deca znaju da budu okrutna, a ja nisam želela da moje dete raste pod bilo kakvom stigmom. Moj bivši suprug Danijel i ja živeli smo u istoj zgradi, a i dalje smo bili u zajedničkom poslu. On je Devina mnogo zavoleo. Kad je video da se Miroslav ne interesuje niti brine za svog sina, izrazio je želju da ga usvoji. Bila sam mu zahvalna, a osećala sam dužnost da i dalje Devina izdržavam finansijski. Ništa nisam tražila od Miroslava - završava pevačeva nekadašnja ljubav.

Hoće pravduDEVIN I JA SMO SPREMNI ZA DNKMirjana kaže da su ona i njen sin spremni da urade analizu DNK kako bi se utvrdilo da ona govori istinu.- Miroslav zna da je Devin njegov sin i svako ko vidi njegov osmeh, zube i zaliske ne sumnja u to. Međutim, ako je za bilo šta potrebna analiza, mi smo spremni u svako doba, ali na neutralnoj teritoriji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track