UŽIVA NA LETOVANJU: Jelena Karleuša zaplesala s delfinom!
Foto: Printksrin

Novo iskustvo

UŽIVA NA LETOVANJU: Jelena Karleuša zaplesala s delfinom!

Stars -

Porodica Tošić iskoristila je sve pogodnosti luksuznog hotela u Dubaiju, pa su uživali i u kupanju s najlepšom morskom životinjom

Pevačica Jelena Karleuša u Dubaiju proslavlja deset godina veze sa suprugom Duškom Tošićem. Na odmor su otišli porodično, s ćerkama Atinom i Nikom, kojima su ispunili veliku želju da se kupaju s delfinom!Porodica Tošić iskoristila je sve pogodnosti luksuznog hotela, pa tako i uživanje s najlepšom morskom životinjom. Za ovo predivno i inteligentno stvorenje izgrađen je delfinarijum, u kojem oni izvode akrobacije, ali je omogućen i kontakt s turistima. Tako su Jelena, Duško i devojčice prvi put uživali u njihovom društvu, a pevačica je bila toliko oduševljena ovim iskustvom da je fotografije iz bazena odmah objavila na društvenim mrežama. Posebnu pažnju izazvala je fotka na kojoj izgleda kao da Jelena pleše s delfinom, pa je dobila na hiljade ushićenih komplimenata!Karleuša i Duško Tošić odmor u Dubaiju završavaju sutra jer Jelenu već 10. juna očekuju nastupi u inostranstvu, dok će se njen suprug vratiti svojim fudbalskim obavezama u Turskoj.I. E.

Starija liči na njuJELENA: ATINA JE ISTA JA!U želji da pokaže fizički sličnost između sebe i starije ćerke, Jelena je prekjuče na društvenim mrežama objavila svoju fotografiju nastalu u periodu kad je bila dete, a odmah pored toga i Atininu.- Atina je mini mi (mala ja) - napisala je Karleuša na Tviteru.Sličnost između majke i ćerke je više nego očigledna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track