IZGUBIO BITKU ZA 50.000: Crni izbačen, Miki Mećava ispoštovao dogovor!
Foto: Printskrin

FARMA IZBACIVANJE

IZGUBIO BITKU ZA 50.000: Crni izbačen, Miki Mećava ispoštovao dogovor!

Stars -

Rijaliti "Farma" se lagano približava kraju a jedan po jedan farmer napušta imanje i gubi bitku za nagradu od 50.000.

Ovonedeljni gazda je Žika i za sluge je odabrao Mikija Mećavu i Marinu Perazić. Veći broj štapića od farmera dobio je Miki a izborom gledalaca, drugi nominovani bio je Milan Đorđević Crni.

Njih dvojica su odmerili snage u Areni, a nakon rezultata Crni je napustio imanje!

Tok emisije:

00:44 Rezultat posle dupliranja glasova je 93:7. Samo 7 odsto glasova ima Crni!

"Hvala ti što si ispoštovao dogovor. Da je bilo drugačije, odrao bih te", rekao je Crni svom protivniku.

00:35 Farmeri ušli u Arenu! Spremni su za veliki dvoboj i igru veštine. Miki i Crni se bore za dupliranje glasova!

Miki Mećava pobedio i dobio duplirane glasove!

23:58 Ceca Jovanović je iznela svoje utiske sa imanja i očekivanja za finale.

"Volela bih da ostanem do finala, imam veću želju sada nego na početku. Na početku mi nije bilo bitno koliko ću da ostanem ali sada imam želju i da pobedim", rekla je ona a onda otkrila kakav je njen odnos sa Crnim.

"Mislim da nemamo više nikakav odnos jer sam se razočarala. Kada je van stola on je divan prema meni i nežan a kada smo za stolom potpuno je drugačije. Tako da mislim da nemamo šta više da pričamo", rekla je Ceca i dodala da je bez seksa na Farmi u nekim trenucima bilo nezgodno ali da se odmah prešaltala da misli o drugoj temi i da je tako izdržala.

23:40 Pri povratku u studio, voditeljka je otkrila da je tokom Dušičinog obraćanja Boris rekao Milanovoj mami "Evo ti snajke", a njena reakcija je zasmejala ceo studio.

"Samo mi ona još treba. Ako je ona Milanov izbor, on je odrastao čovek od 28 godina i zna valjda šta radi. Ako treba ona da mu bude partnerka, šta da kažem", rekla je ona.

23:35 Dušica se osvrnula na dešavanja na imanju ali i na njenu bivšu, kao i potencijalnu ljubav.

"Super sam, ista sam, samo se malo žustrije svađam. Jednostavno, oni mene uopšte ne shvataju. Šta god ja da kažem oni me neće poslušati."

"Što se tiče Filipa, ono onda mi se malo rasplamsalo. Kao da mi je došla bivša ljubav i kao "hajde, večeras ćemo malo biti zajedno i to je to", malo sam moralno posrnula ali eto. Crni mi se dopada, stvarno. To se nekako rasplamsava, samo da je malo ozbiljniji. On ovde igra igru ali znam da je napolju drugačiji. Sigurno ćemo dati jedno drugom šansu kada izađemo, pa žemo videti", rekla je ona.

22:57 Goga Aleksić koja je na početku bila poznato po tome što se četvrtkom napije pa pravi ludilo sa Filipom, odlučila je da toga više nema, a evo kako je došla do toga.

"Više nema Goge četvrtkom. Mislim i dalje ja pijem i provodim se ali na drugi način. Što se tiče Filipa i Marije Ane, nekako sam ja to sve prihvatila jer sam shvatila da je ona u stvari kul devojka kada smo se više upoznale. U realnom životu ne bih napravila takvo prijateljstvo ali ovde je sve moguće. Kad se napijem četvrkom ne vuče me više ništa ka Filipu, jedino nešto da se zezam. MCN je rekao da ima devojku, kao da jedini on ima devojku. Da mi je znati kakva je ta mačkica", prokomentarisala je ona.

22:35 Farmeri koji su se vratili na imanje ostali su razočarani pri samom ulasku u kuću. Svi su se složili da kuća nikada nije više smrdela i da im je sada baš teško da žive tu.

"Ja sam predložio da se posle ove farme cela kuća zapali", rekao je Ognjen a svi su se složili i nasmejali.

22:30 Crnog je prokomentarisao i drug Boris:

"Milan i ja smo dugo godina nerazdvojni, još od srednje škole. On je osoba koja nije konfliktna, izbegava takve situacije. Pamtim možda 3 njegovesvađe za sve ovo vreme koliko ga poznajem, a znam ga 15 godina. E sad, Farma, pogotovo posle 100 i nekog dana je užasno teška. Tu se već gube i taktike i sve. Finalni period je baš težak. Prvo gladni su, umorni previše..."

"Kako bre nemaju hrane, pa dobijaju je redovno", upitala je Dušica.

"Pa nema, moram da kažem. Dobiju se namirnice ali pošto tamo nema frižidera i gde da se čuva hrana, ono što se pojede u prvih 24 sata je to, ostalo propada. Nema mesa, nema testa, a to je ono što im je tamo potrebno. Mi smo imali samo luk, krompir i mast", otkrio je on a onda je oditeljka prekinula razgovor.

22:27 Crni i Goga su nedavno imali incident koji je prokomentarisala njegova majka:

"Taj postupak ne opravdavam ali mislim da je to prvi fizički kontakt Milanov. Nije smeo to Gogi da uradi, ali takav je tip čoveka da je u trenutku kada je njega Goga uhvatila za vrat ili kako je već to bilo, bio trenutak kada je pukao. Ne branim ga, nisam ni za jednu vrstu nasilja, da se razumemo, ali to je ono čega sam se ja bojala. To je ono što sam rekla prošli put, nisam mogla da verujem da je Milan imao toliku kontrolu naspram svega što se tamo dešavalo", rekla je ona.

22:15 Na Jeleninu reakciju oglasili su se i Mikijeva supruga i sin.

"Devojka nije normalna! Zapela za neko izvinjenje a on ne vidi ništa. Kada smo mu napisali u pismu sve, verovatno je shvatio da nešto nije u redu. On to ne vidi sada jer je tamo, ponaša se kao dobar drug ali ona to ne gleda tako", rekla je ona a onda je Mikijev sin dodao:

"Ma, ona je bolesna!"

22:01 Ognjen Amidžić je na imanju i razgovara sa Jelenom Golubović. Prvo što je primetio je njena nova haljina.

"Ovo je zahvaljujući mojoj mami i dečku koji su poslali po Kevi juče. Da se ispravim, gospodin dečko, kako je Keva rekla. Sigurno je on birao a ko je platio ne znam, verovatno mama i to od mojih para. Dečko sada sprema doktorat, gleda me stalno i odavde neke stvari bolje čuje nego kada mu to isto kažem uživo", rekla je ona a onda prokomentarisala odnos sa Mikijem.

"Pričalo se da sam zaljubljena u Mikija, ali nikako nije tako. Sa svojim dečkom pravim bebu, naravno kad nisam u rijalitiju, on ima svoju porodicu i to je van svake pameti. Štrajkovaću glađu samo zato što ne dam da neko laže moje šampione. Njegova žena u prvom pismu nije rekla da joj smeta druženje sa mnom ali kada sam joj muža dovela u finale i kada je shvatila da ima sa njim da troši pare, onda me napala. Nikada ne bih gledala muškarca koji je 20 godina stariji od mog dečka, pogotovo ga ne bih razvodila", rekla je Jelena a onda dodala i ko je po njenom mišljenju favorit za pobednika:

"Po meni je favorit Filip, volela bih da sa njim stojim u superfinalu."

21:48 Mikijeva supruga Milica i sin Ognjen stigli su kao podrška Mećavi.

"Mnoge stvari koje su novine pisale ja nikada nisam rekla. Posle toga sam odlučila da ne dajem izjave jer sam znala da će doći dan da dođem pred kamere i sve ispričam. Što se tiče pisma koje smo poslali, napisali smo svi u kući zajedno. Napisali smo ga 2 dana pred rođendan pa smo čekali da prođem cenzuru i da nam odobre. Međutim, nikada ne bih pomislila da čuvena prijateljica Jelena da odgovori. Nikada je ne bih dirala da nije bilo onoga sa jajima, ali taj kuršlus nismo mogli da trpimo. Naivan Miki je nju gledao kao prijateljicu a lukava Jelena je to koristila drugačije, uopšte nije imala prave prijateljske namere", rekla je Milica.

Crnog podržava majka i drug Boris Stameneković kojeg već svi znamo sa prethodne Farme i kao bivšeg dečka pevačice Katarine Grujić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track