KRUG SE SUŽAVA: Saška Karan izbačena a onda najstrašnije napljuvala Cecu!
Foto: Printskrin

Farma izbacivanje

KRUG SE SUŽAVA: Saška Karan izbačena a onda najstrašnije napljuvala Cecu!

Stars -

Trka za 50.000 evra uskoro se završava. Rijaliti "Farma" privodi se kraju.

Tokom prethodne noći imanje je počelo da se prazni, izašlo je čak 6 takmičara. Prvo su imanje naspustili Marija, Maja i Stefan koji su došli samo kao gosti na par dana, a onda iznenađenje za sve. U trenutku preseka, najmanje glasova je imao Lepi Mića koji je izbačen sa imanja.

U drugom preseku glasova, najmanje je imao Čipi. On se za Mićom uputio ka Šimanovcima. Tokom noći i Keva je izašla sa imanja, ali po svojoj želji.

Večeras je imanje napustila jedna ženska takmičarka i tom prilikom samo 2 dana pred finale, izgubila trku za nagradu od 50.000 evra.

Tok emisije:

01:31 Saška je imala čudan odnos sa Marinom, nekada su bile dobre drugarice a nekada su se svađale žestoko. Evo kako to Saška komentariše:

"Marina i ja se nismo znali od ranije. Ona je osoba koja ima 2 faze. Nekada je mnogo naporna i ne može se sa njom, a nekada je raspoložena i slatko mogu da joj se nasmejem. Na kraju se ona smirila i sad je u fazi gde je draga i mila i ne mogu ja da joj radim ne znam šta. To je prosto Marina, neko ko je vrlo obrazovan i inteligentan ali je kako vetar duva, takva je i ona. Prosto, to je Marina", rekla je Saška a kasnije se osvrnula na Cecu. Smatra da nikada ne bi poželela da joj se ćerka ponaša kao Jovanovićeva.

"Ne mogu da zamislim da mi ćerka bude kao Ceca. Ona nosi prvo kućno vaspitanje. Da je ona takva, moj život bi bio promašen i bilo bi me sramota. Ona ne bi mogla da dođe u takvu situaciju jer je to dete koje studira, a smatram da mlada osoba treba da bude pbrazovana. Ko će se čime baviti to je nešto drugo a obrazovanje je neophodno. Neko ko pljuje svoje roditelje tamo je jedna najobičnija uličarka. Njoj je mesto ispod plavog mosta", rekla je ona.

01:24 Saška Karan stigla u studio u neverovatno dobrom raspoloženju. Sačekali su je suprug i ćerka koji su joj odmah pritrčali u zagrljaj.

00:20 Napravljen je prvi presek glasova. Miki, Marina i Saška stoje a Ognjen će proglasiti ko od njih troje može da sedne a ko će da krene put Šimanovaca. U ovom trenutku najmanje glasova ima Saška Karan i ona je izbačena iz daljeg takmičenja.

"Hvala mojim fanovima koji su me držali do sada, pozdrav svima. Trčim da se pakujem", rekla je ona.

23:15 Tokom emisije u studio javio se gledalac koji je imao samo pohvale za Cecu Jovanović. Tokom njegovih reči Cecina majka je pustila suze. Nakon što se poziv završen, objasnila je i šta je toliko dotaklo da je došlo do suza.

"Svaka reč ovog gospodina me dotakla. Sve to sam ja želela da kažem ali nisam imala snage. Pozdravljam gospodina i hvala mu za svaku reč", rekla je Cecina majka.

22:47 Baka Jelene Golubović došla je da podrži unuku i prokomentarisala njeno ponašanje.

"Moja unuka je oličenje. Ona radi sve za šta je plaćena, ona je slobodna devojka kao ptica na grani, sve joj je dozvoljeno. Ona je glumica, mlada devojka, ima pravo da radi šta hoće, nema muža, decu, slobodna je. Znam kakva je moja unuka i ja se ponosim njom. Ona je jedina koja izaziva da Farma bude gledana, to mogu da garantujem", rekla je baka Caka a onda dodala:

"To je njena stvar da li ima verenika ili ne. A uostalom, ako se verenik baki ne sviđa, nema od toga ništa."

22:09 Okršaj Saškine i Cecine porodice! Rade Jovanović ispričao kako je Saška davila Cecu ali porodica Karan ne priznaje ništa.

Saškin muž tvrdi da je sve bila šala, ali Rade ne da na svoju ćerku.

Ćerka Saške Karan prozvala je Jovanovića.

"Zbog čega je vaša ćerka onda otišla sa 16 godina od kuće ako je toliko branite", upitala je devojka.

"Tačno je da je otišla od kuće i ja to nisam podržao ali imate dezinformaciju. Ona je otišla na dan kada je preuzela diplomu na kraju 4. godine poljoprivredne škole. To znaju svi iz njene škole, okoline i taj dečko sa kojim je otišla da živi", rekao je on.

21:44 Ognjen se pridružio farmerima na imanju. Svima je jasno šta ova noć donosi.

Prva imanje napušta Jasmina Medenica koja je na imanje došla samo na nekoliko dana kao specijalni gost. Njenom odlasku najviše se obradovala Jelena Golubović.

"Ućuti ti tamo. Ovako govori bradati deda koji je do malo pre spavao u izolaciji jer ima neke gljivice pa mora da bude dalje od nas", govorila je Jasmina.

21:40 Kao što smo već navikli, prvi se oglasio otac Cece Jovanović.

"Evo ja do sinoć nisam znao da sam romske nacionalnosti, tačnije da je moja ćerka romske nacionalnosti. Mene zanima zašto je to Saška rekla, to dolazi do sukoba sa mojom suprugom, znači da Ceca nije moja ćerka. Ja sam čistokrvni srbin i onda ona tako nešto kaže. Ne znam zašto ta žena dira decu, nazivaju ih ku*vama i sličnim imenima", rekao je Cecin otac.

21:37 Studio prepun, stigla podrška takmičara. Očekuju se preseci i nekoliko izbacivanja tokom večeri.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track