Završen 56. Dragačevski sabor

KURIR TV GUČA 2016: Uprkos incidentu Severina i Miroslav zapalili masu Vidimo se dogodine ako Bog da

Stars -

56. Dragačevski sabor trubača ugostio je više od pola miliona ljudi, a večeras je biti zatvoren spektakularnim koncertima Severin Kojić i Miroslava Ilića.

Večeras su na velikoj sceni nastupili Severina čiji je koncert počeo u 21 čas, kao i Miroslav Ilić koji na binu izašao nakon koleginice, u 23 časa.

Severina i Miroslav su stigli ranije u Guču. Pevačica je došla u pratnji supruga Igor i cele njegove porodice, a Miroslav je pored familije poveo i zeta Šutanovca.

Tok večeri:

00:00 Tačno u ponoć iznad bine se mogao videti vatromet.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

23:24 "Mnogo je dobro, vidimo se iduće godine na istom mestu ako Bog da. Malo je prohladno. Ako vam se igra, igrajte, ako vam se peva, pevajte", rekao je Miroslav a potom pozdravio sve prisutne. Nizali su se hitovi kao što su "Jedan dan života", "Lažu da vreme leči sve", "Jano, Jano","Nije život jedna žena" i mnogi drugi.

23:16 "Dobro veče" rekao je kratko Ilić i zapevao "Pozdravi je".

23:12 Nakon Severine, scenom je zavladao Mirosalv Ilić. Pevač je koncert započeo pesmom "Još te nešto čini izuzetnom", a publika ga je pozdravila snažnim ovacijama.

Seve i Keba su zajedno otpevali nekoliko pesama.

22:28 Nakon što su se smirile strasti, Severini se na bini pridružio Dragan Kojić Keba.

22:05 Tokom koncerta došlo je do incidenta kada nepoznati momak počeo da napada žene. Mladić je nasrtao na publiku, a potom je preskočio ogradu i pokušao da dođe do bine.

Obezbeđenje je brzo reagovalo i izbacilo momka sa koncerta.

21:50 MC Sajsi je bila Severinina gošća a zajedno su izvele duetsku pesmu "Silikoni".

21:20 "Dobro veče Gučo! Donosim vam sunce iz Splita", rekla je Seve i zapevala hitove kao što su "Tarapana", "Uzbuna", "Ko me tjero" i mnoge druge...

Razigrana i vidno raspoložena, pevačica je odmah digla sve na noge.

21:10 Severina je koncert počela skoro kada je i planirano. Cela publika je pala u trans kada je čula poznati hit "Bred Pit". Pevačica je na scenu izašla u crnom kožnom kostimu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track