GAZDA SE SVETI GOLUBOVIĆKI: Crni za sluge izabrao Svetlanu i Mikija Mećavu
Foto: Printskrin

Rijaliti

GAZDA SE SVETI GOLUBOVIĆKI: Crni za sluge izabrao Svetlanu i Mikija Mećavu

Stars -

Seksi Sandra je sinoć napustila imanje, a za novog gazdu je postavila Milana Đorševića Crnog, drugara sa kojim je bila prisna.

Samo što je postao gazda, Crni se bacio na posao i raspodele zadataka, a večeras je izbarao sluge. Milan je u štalu posao Svetlanu Golubović i Mikija Mećavu čime je želeo da se osveti Jeleni Golubović.

Tok emisije:

22:31 Jelena je navela kako Crni igra rijaliti igru sa njom a da ona zna kome će dati svoj štapić iako joj je majka sluga i Miki Mećava sa kojim je bliska.

22:28 Posle saopštenja nagrade, Crni je rekao na koga je pao izbor da bude sluga. Kako kaže dvoumio se da li da stavi neprijatelja ili prijatelja za slugu.

"Ovde je kraljica rijaltiija Jelena Golubović. Ja ću za ženskog slugu staviti Svetalnau Golubović a za muškog Mikija Mećavu", rekao je Crni. Svetlana je rekla kako nema ništa protiv, a sa njom se složio i Miki.

"Predostetio sam. Ovako i onako je možda intersantnije, vidiećemo...", rekao je Miki.

22:25 Dušica je pročitala pismo koje je Zadruga poslala. Keva je nagrađena kupanjem u gazdinoj sobi jer je proglašena za najboljeg farmera.

"Zahvalila bih svima, sve što sam radila radila sam od srca. Radiću tako i dalje pa ko kako shvati. Hvala, prija mi ovo", rekla je Keva.

22:23 Dušica je došao na imanje kako bi gazda izabrao sluge. Ona je pohvalila izgled Crnog koji je rekao da će ubuduće gajiti takav fazon.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track