PINKOVE ZVEZDE: Dalje je prošlo ovih 10 kandidata!

Pevački šou

PINKOVE ZVEZDE: Dalje je prošlo ovih 10 kandidata!

Stars -
Devetnaesta emisija donela je mnogo napetih situacija, ali i lepih trenutaka, pesama i mnoštvo talentovanih takmičara

Najpopularniji šou u regionu, Pinkove zvezde, polako ulazi u samu završnicu prvog kruga.

Devetnaesta emisija donela je mnogo napetih situacija, ali i lepih trenutaka, pesama i mnoštvo talentovanih takmičara. Njih 20 je pokušalo da se izbori za svoje mesto na estradnom nebu i postane Pinkova zvezda.

Tok emisije:

00.00 U baražu se za 3 mesta borilo 13 takmičara! Dalje su, iz baraža, prošli: Jelena Aćimović, Vladimir Stojanovići Stefan Cvetković.

23.57 Baraž može da počne!

23.47 Poslednja nastupa Krstinja Matanović – 5 glasova

Prva pesma je "Pamtim još"– “Dobro je to, ali videćemo kako će izgledati druga pesma”, poručio je Miroslav. Ceca i Bora su se slozili.

Druga pesma je "Oro" Haris je ponovo zatražio minđuše. “Ma sjajno od samog početka, nego malo pravimo dramu”, iskren je bio Haris. “Boro, onima koji prave dramu, znaš kakav je nadimak? Dramoseri!” rekao je Miroslav. “Ko pravi dramu? Miroslav! On se uvek u zadnjem momentu spusti i sruši sve!”, poručila mu je Ceca. “Draga moja Krstinja, prvom pesmom đene-đene, ali kada si se uhvatila u kostac sa ovom drugom, Jeleninom, pesmom i izgurala ovako kako si izgurala, svaka tebi čast!” dodao je Miroslav.

Ceca je uzivala tokom čitavog nastupa, i očarana je, naročito drugom pesmom. “Ako mogu jednu sugestiju” upitao je Milan, Cecu. “Divno izgledaš večeras, samo razmisli o nekim minđušama”. Krstinja je slomila nogu pre dva meseca, pa je i njoj pomogao da siđe sa scene.

23.41 Pretposlednja kandidatkinja je Dragana Petrović – 5 glasova

"Vidovdan" je prva pesma – Žiri je oduševljen ovom interpretacijom. #svihpet u prvoj pesmi. “Koliko puta smo čuli ovu pesmu. Meni je ova interpretacija bila ubedljivo najbolja do sada!” započeo je Haris. “Potpuno ubedljivo, mocno, hvala tebi”, rekla je Marina. "Izuzetno” dodao je Bora.

"Zlatni dan"- "Dragana, ti si dobra pevačica”, je sve što je Milan mogao da kaže. Marina je oduševljena Draganinim nastupom. Dragana je diplomirani inžinjer koji nastupa već 10 godina. “Ona radi sa dosta dinamike, što neki i nemaju. Šta ja znam, kakve su to pesme, takve su”, primetio je Haris, pokazujući glavom na Miroslava. “Jedva čekam, ali najiskrenije, da e opet slušam!” poručio joj je Milan i pomogao joj da siđe sa scene.

23.30 Osamnaesti kandidat je Nikola Đokić – 5 glasova

Prva pesma je "Samo ovu noć" – Što tek sad, upitao je Milan Harisa koji se podigao kada su komentari već poceli. Iako Miroslav nije razumeo, na osnovu čega je takmičar dobio #svihpet, iako, po njegovom mišljenju to nije zaslužio. On je hteo da svoju stolicu spusti, iako je svestan da svoj glas ne može dati. Bora je zatražio reč i stavio tačku na raspravu: “Mogu li ja da kažem nešto? Molim moje poštovane kolege, članove žirija, da ne lomataju koplja između sebe, preko kandidata. Mislim da kandidati ne smeju da trpe”, rekao je on i dobio ovacije publike. “Ovo nije lomatanje kolja. Mi nemamo šta da lomatamo koplja, i nije o tome stvar. Pre desetak kandidata smo rekli da je elementarno pravo da ima svoje mišljenje. Ako ga usaglasimo, dobije pet glasova, ako ga ne usaglasimo dobije tri ili cetiri. Ja tebi ne objasnjavam zasto sam se ja digao, niti ti meni. Moje pravo da se dignem, ja mislim da peva za deset, ti misliš da peva za dve... nećemo sada...”, kazao je Haris. “Konacno sam se slozio sa Harisom”, rekao je Miroslav.

"Ja misliću na tebe" je druga pesma – "Ako smo usvojili da jedna pesma bude super, a druga onako, ovo je zrelo, po drugoj interpretaciji, zrelo za peticu” rekao je Miroslav. “Meni je drago da se ovako završilo” dodao je Milan. “Ja sam oduševljena. Pa pozitivno, super je. Mlad, sladak, paketić odličan. Sve je super!” u dahu je rekla Marina. Haris je bio siguran da će u drugoj pesmi “zakovati” peticu. Bora smatra da je više nego jasna petica.

23.19 Sedamnaesti kandidat je Valentino Radosavljević – 5 glasova

Prva pesma je Harisova "Muštuluk" – “Slušaj, otpevao je po meni...” započeo je Haris. “Dobro je to bilo”, prekinuo ga je Miroslav. “Sine moj, zlato moje. Ovako bi krenuo da priča jedan moj kolega. Dobro je to bilo, otpevano je drugačije”. Miroslav ga je, ponovo, prekinuo na identičan nacin. On je nastavio da upada u reč Harisu. “Mozete li dovesti čuvara da ga izbaci, samo da ne upada u reč, molim vas”, zamolio je Haris. Pošto je došao red na Miroslava da komentariše, Haris ga je na sličan način prekidao.

Drugi izbor je "Jedina" – “Dobar je bre! Dobar si, zlato moje!” uzviknula je Marina. Mrcajevacka skola nije bila najsigurnija pa sam se konsultovao sa Borom, rekao je Miroslav. Bori se nije dopala prva pesma, dok je druga pesma, po njegovom misljenju, bila toliko superiorno otpevana da je bio vise nego iznenadjen. Marina je takodje prijatno iznenadjena. “Obzirom da sa leve strane imam mrcajevacku skolu, a sa druge cacansku, pa da ja kazem nesto u ime male sarajevske skole... Dobro je to bilo!” poručio je Haris, Valentinu. Milan je zatrazio da cuje i Juznu skolu, koja se slozila sa ostalim članovima žirija. Jako spečifičan i jako toplo i zdravo peva.

23.11 Šesnaesta peva Renata Radosavljević – 3 glasa

Za prvu pesmu je odabrala "Ne znam šta si tugo moja" – Takmičarka je pala pre početka prvih stihova. Po završetku pesme je zagrlila Milana rekavši da ima neverovatnu tremu. “Druga je sto posto, sto posto bolja. Saplela sam se, pa sam...” u tom trenutku se podigla i Ceca, a potom i Miroslav, tako da je Renata, po završenoj prvoj pesmi imala #svihpet u znak podrške. Haris je poručio Milanu da vrati Ceci minđuše. “Vratiš minđuše, dam ti cipele”, ponudila mu je Ceca nagodbu.

Druga pesma je "Gore od ljubavi" – Tri glasa za Renatu. “Hvala puno što ste ustali, jer prva je stvarno katastrofa bila”, poručila je Renata žiriju. Miroslav je “potegao nogu” da joj se da podrška, ali nije mogao više od toga. Svi članovi žirija su se složili. Milan je upitao Cecu da li je zabavnjak pošto se njene pesme pevaju u pop delu? “Ja sam pop pevačica”, odgovorila mu je Ceca. Milan je predložio i neku rock obradu ove pesme Bori.

23.03 Kao petnaesti nastupa Dušan Jeremić – 5 glasova

Prva pesma je "Svako ima onog kog nema" – “Ti znaš da pevaš! Sviđa mi se kako pevaš, čekam drugu pesmu i to je to”, rekla je Ceca. Miroslav je očekivao Harisa da se podigne na “klasičan narodnjak koji ume fino da zavrne”.

"Nikome ni reč" je druga pesma “Ja lično mislim da nije za pet”, rekla je Marina.”Ma jeste Maki, lepo peva, tačno za pet”, rekla je Ceca. Haris smatra da je Dušan blizi petici, nego četvorci, jer je naročito drugu pesmu otpevao mnogo bolje. Dobar je materijal, ali šteta da ne bude pet, poručio mu je Haris. Sasvim ubedljiva petica jer je izbor pesme bio odličan, pohvalio je izbor Bora. “Dobro je to bilo”, rekao je Miroslav, imitiraju'i Harisa.

22.57 Broj 14 je Jovana Stević – 3 glasa

"Kuda idu ostavljene devojke" je prva pesma – Ceca i Marina su uvidele ogromnu tremu kod Jovane. Podigle su fotelje da bi joj dale podršku. Bori nije jasno zašto se Jovana uplašila pošto su Ceca i Marina podigle stolice.

Druga pesma je "Dodiri od stakla"– Iako je na samom kraju pesme ostala na svega 2 glasa, Miroslav je bio spasilac i dao Jovani svoj glas za prolaz u baraz. “Ma nemoj da sam cuo rec za Miroslava Ilica ja vise!” rekao je Milan publici. “Ovo mi je drugi put da držim u životu mikrofon”, rekla je Jovana na komentar o tremi. Miroslav je Jovani preporučio da za baraž izabere pop pesmu, te da tamo nece biti loše.

22.47 Pod brojem 13 nastupa Milovan Savić – 3 glasa

Pesma Nikole Rokvića "Med i slatko grožđe" je prva – Žiri je prepoznao da je Milovan iz Makedonije. Ceca je zatražila od Milana da joj vrati minđuše. “Čekam drugu pesmu, a ti mi vrati minđuše”, porčila mu je ona. “Gde su minđuše? Kazu ukrao si joj minđuše?” upitala je Marina. “Trebaju ti za večeras, posle emisije?” zanimalo je Marinu. “Kakve minđuše? Donji veš sam Ceci maznuo. Malo me zateže... Druga pesma, druga pesma...” žurno je pobegao sa scene Milan.

"Ljubavi" je druga pesma – Milan je stavio Cecine minđuše na svoje usi. Minđuše su u obliku krsta, a žiri smatra da Milanu odlično stoje. Milan je imitirao Cecu, pokušavajuci da peva njenu pesmu “To Miki”. Ceca je zadovoljna jer je Milan počeo da prati njenu karijeru. Unutar pesme jako čvrst, jako dobar, iako krati krajeve, poručio mu je Haris. Ceca je Milovanu preporučila da izabere pesmu na makedonskom jeziku za baraž. Bora se složio sa Cecom. Haris i Bora su otpevali pesmu “Prostate mi pape”, obradu hita “Oprosti mi pape”, upucenu Miroslavu.

22.39 Dvanaesta po redu je Sonja Gavrilović – 5 glasova"Uđi slobodno" je njen prvi izbor – Tri glasa znači da idemo dalje. Ima snage, ima i znanja, veliki bi greh bio da nisi dobila ove tri stolice, poručio je Haris.

Druga pesma je "Da budeš jednako dobar kao što sam ja" – Milan je, izuzetno pažljivo, došao do takmičarke i čekao par sekundi, da bi potom uzviknuo “Gotovo!” u nadi da se Miroslav neće spustiti.

“Prva pesma sasvim korektno, ne perfektno, ali korektno. A druga toliko ubedljiva da stvarno nije imalo duse spustiti se”, započeo je komentarisanje Miroslav. “Veliki aplauz za Miroslava!” uzviknuo je Milan. Marina je rekla da najviše voli upravo ove situacije kada kandidat ima tri glasa u prvoj, a onda razvali u drugoj. Haris i Ceca su primetili falširanje u drugoj pesmi. Boru je Ceca gađala Take čokoladicom da bi se podigao. I da ga nije gađala, on bi se podigao na ubedljivi refren.

22.30 Jedanaesti nastupa Gojko Vujić – 5 glasova

Prva pesma je "Anđeo čuvar" – Milan je preporučio da pred drugu pesmu pojede bar malo čokoladice. Pevaš na svoj nacin, mlad dečko, jako ozbiljna pesma, poručila mu je Marina. Nemaš greške! Ta greška je dlaka u jajetu! Nema greske, hrabrio ga je Haris.

"Onu moju" je druga pesma – Miroslav je drzao ruku iznad crvenog dugmeta do samog kraja pesme. "Da li je zaslužena petica, Miroslave?" upitao je Milan. “Koliko smo do sada emisija imali? Ja mislim da je ovo jedna od najčistijih petica do sada!”, poručio je Gojku Miroslav. "Bravo Gojko, čestitam", poručila je Ceca.

22.19 Deseti nastupa Nenad Ristić – 3 glasa

Tomina "Danka" – 0 glasova u početku. Jednoglasna odluka žirija. Ceca je želela da čuje drugu pesmu, ali sama ništa nije mogla. Marina je takođe mislila da mu da šansu. Haris je poručio takmičaru da mu je žao što mu nisu dali šansu da otpeva drugu pesmu. On mu se izvinio ako greši, i ako takmičar peva drugu vrstu muzike bolje.

"Da li postoji presedan?” upitao je Haris, pošto je takmičar rekao da mu više leži zabavna muzika. “Evo ga presedan” kao iz topa je rekao Milan. Milan je žiri zamolio da budu izuzetno strogi jer je takmičar dobio drugu šansu. Milan se zagledao u Cecine minđuše: “Moram samo Ceci da se obratim. Kada je gledam sa ovim mindjusama, kao Đurđevim Stupovima da se obraćam”. “I treba da se krstiš! Hajde nestani”, poručila mu je ona.

Pesma Željka Vasića "Samo moja" je drugi izbor – Tri glasa za ovog takmičara. Marina je primetila da ne peva aktivno. Bora se spustio zbog malih nepreciznosti, bio je strog i time usvojio Milanovu sugestiju. Zaslužio je baraž, svi su se složili. “Odbranio si čast juga Srbije”, poručio mu je Bora.

22.12 Deveti je Stefan Cvetković – 3 glasa

"Pukni zoro" je prva pesma – “Miroslav Ilić aplaudira! Jes! Kud se Harise ranije ne setiste sa ovim čokoladicama”, upitao je Milan. “Ne bi ga niko skinuo odozgo onda”, odgovorio je Haris. “Meni je to veoma slatko bilo. Ako ne pokvariš utisak, ja mislim da ćeš biti prva petica večeras”, rekao je Miroslav. “Nece sigurno. Ja mu se necu dici sigurno” usprotivili su se Marina i Haris.

"Čaršija" je druga pesma – Lepo je, ali amaterski, rekla je Marina. Iako Stefan nije amater, Marina se izvinila i ponovila da je tako zvučalo. Kada se napravi zbir, nije sigurno za pet stolica, porucio mu je Haris. Bora smatra da je pred Stefanom dobra buducnost i da ce biti odličan pevač. Greške je pripisao tremi i nesigurnosti. Ceca je prepoznala zdravu emociju.

22.02 Osma je Monika Ristovska – 4 glasa

"Ostrvo tuge" je prva pesma – Tri glasa u prvoj pesmi za Moniku. “Veoma korektno”, rekao je Miroslav. On je ponovo pokazao da Monici fali malo da podigne i preostale dve stolice. Haris kaze da odavno nije čuo tako čist glas, i da sa nekim korekcijama može biti jako dobar. Bora se složio da je glas veoma prijatan, ali previše nisko peva.

"Bol do ludila" je druga pesma – Ceca u poslednjem trenutku za četiri glasa. Ceci je zasmetalo to što je i u drugoj pesmi konstantno bila niža i nije uspela da kontroliše intonaciju. Uopšte ne vlada melodijom, beži joj glas i stalno je u falšu, primetila je ona. Haris joj je predložio da u baražu izabere neku laksu pesmu. Miroslav je iskoristio priliku da pohvali Harisov šešir “Od svih sesira koje si ovde prodefilovao, ovaj ti je najlepši”, rekao je Miroslav. Miroslav je ustao sa svoje stolice i krenuo ka Harisu. Haris se pravio da ga ne cuje. Haris je zeleo da da svoju cokoladicu da Miroslavu. “Ljudi, zovite Zeljka Joksimovica!” uzviknuo je Milan. “Samo Take, volim samo Take”, dodao je Miroslav.

21.53 Sedmi nastupa Boban Duković – 3 glasa

"Nisam te se nagledao" – Haris je dao svoj, treći po redu, glas za ovog takmičara na Marininu sugestiju. Boban se sa studija iz Australije vratio isključivo zbog Pinkovih Zvezda."Upali svetlo" – Na Milanov poziv je Miroslav rekao “Necu da se dižem”, da bi se potom podigao i nastavio “Uz dužno postovanje, meni ovo nije bilo ni za tri stolice. U odnosu na one kandidate koje smo imali.” Marini je prijalo Bobanovo izvođenje, i sigurno zaslužuje dobru šansu u baražu.

Iako se Miroslav protivio, Haris je uporedio ovo nesalganje sa onim pređašnjim kada su 4 člana žirija bili za, a samo on protiv. Miroslav je pokazao i zavidno znanje sidnejskih predgrađa, zajedno sa kladionicom, za koju kaže da Bora često posećuje u delu Sidneja zvanom Liverpul. Ceca misli da može i bolje i ceka da ga čuje u barazu. “Sedmi takmičar, i sedmi takmičar koji ide u baraž! Verovatno će i sa osmim biti tako”, zaključio je Milan.

21.44 Šesti po redu je Vladimir Stojanović – 4 glasa

Tomina pesma "Umoran sam od života" je njegova prva pesma – Prva petica večeras! Miroslav je toliko jako udario zeleni taster da je uspeo da ga polomi! “Najviše sam ga raspalio ovako žestoko, jer me je momak u refrenu podsetio na Harisa Džinovića”, rekao je Miroslav u svoju odbranu. “Oni su se podigli jer je ovo jedan vrlo, vrlo, zdrav glas. Zdrav i moćan glas, koji uz pametan i korektan rad može da se iskleše u pravi”, smatra Miroslav. “Šta god otpevao, ja se ne pomeram. Dečko ti pevaš fenomenalno”, poručila mu je Ceca. “Prvi sam se podigao i galsčina je neverovatna. Ja sam se cudio gde su ova dvojica”, kaze Bora. Milan je dodao da je zeleno dugme Miroslavu potpuno nepotrebno, te se zato i polomilo.

"Nepoznat broj" je druga pesma. Iako je takmičar oduševio sve u studiju i dobio aplauz publike već u prvim taktovima pesme, Miroslav je odlučio da se u poslednjem trenutku spusti i tako povuče svoj glas! “Ne bre! Sta je ovo?! Pa kud Vam se crveno dugme nije odvalilo, nego zeleno” uzviknuo je Milan u neverici. Ovo je nateralo Cecu, Boru i Harisa da ustanu i aplaudiraju takmičaru uz povike “Bravo majstore! To je to!” Miroslav je počeo da izlaže svoju odbranu: “Stvarno ne bi bilo fer prema ostalima...” međutim, prekinuli su ga ostali članovi žirija “Ma daj”... On je nastavio “Milane, i meni se ide kući, ni ja ne volim baraže. Ali ne bi bilo momčino fer prema ostalim kandidatima....” “Ma nije uopšte za poređenje Miroslave”, branila je Ceca takmičara. “Ma nemoj da pričaš...” branio se Miroslav. “Ma nemoj ti da pričaš” nastavila je Ceca raspravu. “I njemu je falilo malo” zaključio je Miroslav. Miroslav je dobio i glasno negodovanje publike.”Nije mu falilo ništa”, zaključio je raspravu Haris.

21.38 Peti nastupa Aleksandar Petronijević – 3 glasa

"Poklonite mi nju za rođendan" je njegov prvi izbor – 3 glasa u poslednjem trenutku. “Borba do poslednjeg takta pesma”, kaze Milan. Ceca mu je preporučila da povede racuna u intonaciji jer je nizak. Haris je uvereno rekao da je neko Aleksandra pripremao za nastup, ovo bi bila neverovatno čvrsta pesma i petica. Miroslav je jos jednom ponovio da Aleksandru, kao i prethodnim kandidatima fali vrlo malo za #svihpet.

"Ti si jedina od svih" kao druga pesma – Iako su Marina i Haris podigli svoje stolice tokom prve pesme, tokom izvođenja ove pesme su se spustili. Bora se podigao jer je druga pesma bolje otpevana, ali previse ravno. Ostatak žirija se složio.

21.27 Četvrta je Jelena Aćimović – 4 glasa

Prva pesma je Sekina : "Poslednji let" – Odlično, ubedljivo, meni do sada najbolje. Emocija, sve je to bilo super, oduševljena je Marina. Miroslav je pomalo osetio nesto “prozuklo”, a cak mu ni to nije zasmetalo da podigne svoju stolicu. “Ne rade mi slušalice, ali ovo je odlično. Zaista je ovo nešto najprijatnije što smo čuli”, ohrabrio je Bora, Jelenu.

"Med i žaoka" je drugi izbor – Iako se Haris podigao u poslednjem trenutku, Miroslav se spustio. “A nemoj bre večito”, usprotivila se Marina. “Stvarno mi je Marinče žao, ali, gospođice, koliko je falilo prethodnim kandidatima do #svihpet, i tebi je falilo”, rekao je Miroslav. “Ja mislim da je stvarno trebala da dobije peticu, bez obzira na tih pet kilometara sto je falilo”, kontrirala je Marina. Haris smatra da je Miroslav trebao ostati jer je u izvođenju bilo mnogo lepih momenata, a što je impresivno, bilo je dosta dinamike. Ceci je Jelena bila najupečatljivija do sada, i stvarno je uživala dok je slušala.

21.20 Treći nastupa Goran Filipovic – 4 glasa

"I kad me svi zaborave" je prva pesma – Sa tim ogromnim glasom si momke podigao, rekao je Milan, aludirajuci na Harisa, Miroslava i Boru koji su ga podržali. Haris je primetio jak glas, ali fali ukrasa i trilera. On veruje da takmičar to može nadoknaditi, bar za vrstu muzike koju je pevao. Bora smatra da glas zaslužuje njegov glas, ali je zamolio kandidata da preciznije peva jer je previše visok.

"Sve još miriše na nju" je drugi izbor – Nova četvorka, zaključio je Milan. Pa i jeste za četvorku, uzvratila je Marina. Mnogo je napao pesmu, smatra ona. Nije baš sve u glasu, ima nešto i u tehnici pevanja i nekoj toplini, smatra ona. Ceca mu je dala glas zbog volumena u glasu, iako je i prvu i drugu pesmu otpevao isto. Miroslav je naslutio jak baraž jer su sva tri takmicara koja su nastupila veceras bili svega par milimetara od #svihpet.

21.12 Drugi peva Sadat Habibović – 4 glasa

Za prvu pesmu je izabrao "Nema te nema" – 4 glasa u prvoj pesmi. Haris je čekao poslednji trenutak da da svoj glas. Iako je pesma vrlo korektno otpevana, Haris mu je zamerio jer njegova izvedba jako liči na Acu Pejovića. Marina smatra da je vrlo pristojno izvedeno, ali dovoljno da cujemo drugu pesmu. Nju je ponela pesmu pa je malo rukama. “Za ovakvu vrstu pesama, meni je ovo bilo super”, dodao je Miroslav.

"Zato kradem" – Iako se Bora podigao, Miroslav je spustio svoju stolicu. Bora se složio sa Miroslavom. U svim A delovima pesme se čula nepreciznost, iako je svaki refren bio ubedljiv. Da je za #svihpet, mislim da nije, zaključio je Bora. Haris deli mišljenje kolega. Bilo je stvari koje nedostaju za kvalitetnu peticu. Marina je dodala da je drugu pesmu otpevao narodnjački. Ceca mu je zamerila i na krajevima pesme.

21.05 Prva nastupa Vanja Nikolić – 4 glasa

"Ciganka sam mala" je prva pesma – “Marina, greota bi bila da se niste podigli”, obratio se Milan žiriju. Miroslav se u tom trenutku podigao. “Jako mi je slatko bilo ovo – Jako se plaši žirija I puno ih voli. Većinu vidiš ovde,ovaj brka posle druge pesme sigurno će se podići”, mislio je na Harisa Miroslav.

Kao druga pesma je "Mili moj" – Prvu pesmu je jako teško pevati jer je bez ritma, zaključio je Haris. On joj je zamerio jer je u delovima bilo lošije. Druga je bila malo bolja, smatra on. Bora se slozio. On je pohvalio Vanjin nastup, iako je ritmički neprecizno, I veruje da će Vanja proći dalje. Ceca smatra da je dobro pevala. Marina je dodala da je izgled malo nepristojan, jer se haljina providi, ali je to sasvim ok.

21.00 Pinkove zvezde su počele! Sve smo bliži kraju prvog kruga, ostalo je još malo mesta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja