VANBRAČNI SIN MIROSLAVA ILIĆA: Idem tatinim stopama, hoću duet s Nedom Ukraden!
Foto: Rustvene Mreže

Postaje pevač

VANBRAČNI SIN MIROSLAVA ILIĆA: Idem tatinim stopama, hoću duet s Nedom Ukraden!

Stars -
Nemojte očekivati da ću biti kopija Miroslava Ilića, poručuje Devin Antonović, koji je s pevačicom već bio u studiju „aspirinaca“ da se dogovori o snimanju prve pesme

Vanbračni sin Miroslava Ilića Devin Antonović kreće pevačkim stopama svog oca!Kako Kurir saznaje, Devin je odlučio je da muzičku karijeru započne upravo u Srbiji. U subotu je doputovao iz Amerike i odmah se susreo s Nedom Ukraden, koja mu pomaže da ostvari dečački san. Pevačica je Antonovića odvela u studio „aspirinaca“ Miloša Roganovića i Filipa Miletića, gde su se dogovarali o prvoj pesme koju će snimiti za „Grand produkciju“. Tako će o njegovoj muzičkoj karijeri brinuti najbolja prijateljica njegove majke Mirjane - folk zvezda Lepa Brena!Uspešniji od SlavujaS obzirom na to da je i Ukradenova dugogodišnja prijateljica porodice Antonović, odlučila je da mu pomogne jer smatra da može da bude i uspešniji pevač od Slavuja iz Mrčajevaca. To je za Kurir potvrdio Devin.- Moja majka i ja smo prijatelji s Nedom Ukraden i ja sam se našao s njom da popričamo. Trebalo je nešto da obavi u studiju i pošto zna da me to zanima, povela me je sa sobom. Inače, poznajem Filipa Miletića odranije i želeo sam da ga vidim i porazgovaram s njim. To je sve. Neda ima divan glas i bio bih počastvovan da s njom otpevam duet, ali sam zasad još daleko od toga - priča Devin za Kurir.Dodaje da će se truditi da ga ne porede s ocem!- Ako odlučim nešto da snimim, nemojte očekivati da će to biti kopija Miroslava Ilića. Moj glas i koncepcija pevanja su sasvim drugačiji. Kad smo Miroslav i ja razgovarali, bio je oduševljen što i ja volim muziku. Sad nas dvojica imamo važnije stvari da obavimo - kaže Antonović, aludirajući na to što ga Ilić ne priznaje i odbija DNK analizu.Oduvek u muziciDevin se prisetio perioda kad ga je njegova majka odgovarala od muzike da ne bi postao kao otac.- Kao što znate, mene odmalena zanima muzika. Moja majka baš nije želela da idem u muzičkom smeru, tako da je pokušavala da me zaustavi. Njena želja je bila da budem lekar, a ne muzičar. Skupio sam sve svoje igrice i zamolio dedu da me odveze da ih prodam i kupim gitaru. Kad sam naučio da sviram, mama je tad digla ruke i shvatila da mi je to prva ljubav - priča Devin.Inače, već je snimio jedan CD.- Nedavno sam snimio bluz-rok CD u Americi. Toliko volim muziku, da sam kod kuće tokom slobodnog vremena izgradio muzički studio za snimanje. Mnogi prijatelji, a i moja majka, već dugo traže da snimim neku našu pesmu. Razmišljam o tome - završava Antonović.

PonosnaTALENTOVAN JE NA OCAMirjana je rekla da je Devin od Miroslava nasledio talenat za pevanje.- Devin obožava da peva i ima veoma lep glas. U kući ima svoj studio i tu često svira i peva. Voli očeve pesme, ima sve njegove diskove koje rado sluša - rekla je nedavno za Kurir.

Miroslav IlićNE ZANIMA ME TO!Miroslav Ilić i dalje odbija da govori o vanbračnom sinu. Kad smo mu rekli da Devin započinje muzičku karijeru, pevač nam je rekao:- To ne želim da komentarišem! Ne zanima me to. Više od toga me zanimaju klimatske promene.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track