VELJKU RAŽNATOVIĆU PUKO FILM Oduzeo gospođi Kseniji Ražnatovići telefon i samo se on javlja na njega

Cecin sin u „brak“ uveo rigorozne mere

VELJKU RAŽNATOVIĆU PUKO FILM Oduzeo gospođi Kseniji Ražnatovići telefon i samo se on javlja na njega

Stars -

Veljko Ražnatović je devojci Kseniji Bujišić oduzeo mobilni telefon i sada se na njen broj javlja isključivo on.

Da li je Cecin sin toliko ljubomoran da se plaši da će njegova izabranica kontaktirati s drugim muškarcima ili je nešto drugo u pitanju, znaju samo oni, ali je činjenica da je nju poslednjih dana teško dobiti.

Do uvođenja rigoroznih mera u njihov odnos došlo je nakon što je voditeljka Ženske televizije na Instagramu počela da se predstavlja kao gospođa Ražnatović.

Kurir prvi otkrio da su zajedno... Veljko i Ksenija
Kurir prvi otkrio da su zajedno... Veljko i Ksenija

Da je od Ksenije sada nemoguće dobiti komentar preko telefona uverila se i ekipa Kurira. Pozvali smo voditeljku na broj na koji se ranije uredno javljala kako bismo proverili da li se udala za Veljka i zbog toga promenila prezime na svom profilu, ali nam se javio nimalo ljubazan Ražnatović.

- Ksenija nije pored telefona, niti će ikad biti! Veljko je! Ne možete da razgovarate s njom jer ona više ne koristi ovaj broj, a neće ga koristiti ni ubuduće. Prijatno - kratko, ali direktno rekao je Ražnatović.Pokušali smo ponovo da stupimo u kontakt s voditeljkom, ali se opet javio Cecin sin i ponovo naglasio da taj broj Ksenija više neće da koristi. Na naše pitanje da li se oženio, poručio nam je da ne daje izjave.Izgleda da je Veljko zabranio Kseniji kontakte s drugima, a da joj telefon daje povremeno kako bi na Instagram okačila neku njihovu zajedničku fotku.Inače, Cecinom sinu je ovo drugi brak na društvenim mrežama. Nekada je bio oženjen Mašom Terzić, koja se više puta hvalila te veridbom, te brakom s Veljkom, a na njeno mesto je sada uskočila Ksenija.

Podržava Veljkovu vezu... Ceca Ražnatović
Podržava Veljkovu vezu... Ceca Ražnatović

Ceca o snajkiKSENIJA JE PREDIVNACeca Ražnatović zadovoljna je izborom svog naslednika. Ona je Kseniju više puta i javno pohvalila.- Ksenija i ja se poznajemo dugo s televizije. Kad kažu snajka, pa znate da je snajka ona koja se uda za mog sina. Ovo su zasad bile njegove devojke, a sada je Ksenija njegova devojka. Vidim da su srećni. Ona je preslatka, predivna - izjavila je Ceca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track