VERENIČKI PRSTEN OD 2.000 EVRA: Kaća se udaje za Čumeta!
Foto: Paparaco Dervišagić

Planiraju svadbu

VERENIČKI PRSTEN OD 2.000 EVRA: Kaća se udaje za Čumeta!

Stars -
Nemanja je ludo zaljubljen u Katarinu, a ona je po prvi put u životu srećna što se pored nje nalazi muškarac kojim je oduševljena u svakom smislu

Bratanac nekadašnjeg vođe surčinskog klana Ljubiše Buhe, iznenadio je svoju lepšu polovinu skupocenim, dijamantskim prstenom, a već sada žive zajedno i planiraju svadbuPevačica Katarina Grujić uskoro će izgovoriti sudbonosno "da" svom dečku Nemanji Buhi, s kojim je šest meseci u vezi. Na njenoj ruci zablistao je prsten vredan 2.000 evra!

"Nemanja je ludo zaljubljen u Katarinu, a ona je po prvi put u životu srećna što se pored nje nalazi muškarac kojim je oduševljena u svakom smislu. Njih dvoje se ne odvajaju. Kada ima slobodnog vremena, Nemanja je čak prati i na nastupima. Nedavno, Nemanja je odlučio da Kaći kupi verenički prsten i time ozvaniči njihovu vezu. Katarina je bila izuzetno ganuta tim njegovim gestom da je zaplakala", pričaju za bliski prijatelji ovog para. Kako se po čaršiji već dugo šuška da je Katarina spremna za udaju, čini se da je konačno stigao i taj trenutak. Ona je nedavno priznala da je i te kako zaljubljena u Nemanju, koji je ispunjenje njenih snova u svakom smislu.

"Nemanja zna svakodnevno da obraduje Katarinu nekim poklonom, a nedavno je pored prstena dobila i ogromnog plišanog medu, koji je veći čak i od nje. Kaću je to posebno ganulo, jer je Nemanja za kratko vreme uspeo da zapamti sve što ona voli", rekao je blizak prijatelj folk pevačice za Blic.

"Sad sam baš u gužvi. Imam previše obaveza oko nastupa, a i previše sam pričala o svom privatnom životu. Dovoljno je da vam kažem da sam presrećna", rekla je Katarina.

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track