VESNA ZMIJANAC NE OPRAŠTA ŽELJKU: Ne visim na ofingeru, pa da me neko uzima i ostavlja!
Foto: Dragan Kadic

Za pevačicu završena priča

VESNA ZMIJANAC NE OPRAŠTA ŽELJKU: Ne visim na ofingeru, pa da me neko uzima i ostavlja!

Stars -
Ne pratim to da li me neko sačekuje i ne zanima me uopšte i ne uzimam tuđe otpatke, rekla je Vesna

Željko Rstić na sve načine pokušava da namoli Vesnu Zmijanac da razgovara sa njim kako bi izgladili odnose, ali i kako bi došao u priliku da joj objasni da su njegova osećanja prema njoj i dalje jaka, te da želi da se njihova veza nastavi.

Otkako se pevačica 15. septembra vratila iz Atine, Rstić je konstantno sačekuje ispred ulaza u zgradu i bukvalno kuka, moli plače da mu da još jednu šansu.

"Željko je shvatio da je pogrešio i da je Vesna ljubav njegovog života. Otkako je čuo da se vratila iz Atine neprestano se šetka ispred zgrade u nadi da će se sresti i pričati. Noć pošto se vratila iz Grčke joj je čak zvonio na vrata, ali mu niko nije otvarao", govori dobro obavešten izvor.Vesna na sve načine pokušava da ga izbegne i da do susreta ne dođe, jer je za nju ta priča završena. Komšije tvrde da je Željko toliko očajan da je pre nekoliko dana snužden sedeo u autu čitavo veče, gledajući u Vesnin prozor.

"Ne pratim to da li me neko sačekuje i ne zanima me uopšte. Ne visim ja na ofingeru, pa da me neko uzima i ostavlja kada hoće. Ponajmanje ja ne uzimam tuđe otpatke", rekla je Vesna.

Podsetimo, pre mesec dana Vesna i Željko okončali su svoju romansu jer ga je pevačica uhvatila u prevari u njihovom stanu, sa voditeljkom Tamarom Stojmirov.

Veza između Željka Rstića i voditeljke Tamare Stojmirov okončala se pre desetak dana kada je Željko u voditeljkinom telefonu našao poruke drugog momka. Željko je Tamari oteo telefon iz ruke u trenutku kada joj je stigla poruka i video dokaz o prevari. Usled nervoze i histerije koja je nastala, Rstić i Tamara imali su udes, a posle te večeri više se nisu čuli.

Tamare Stojmirov
Tamare Stojmirov

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja