(VIDEO) BEZ CENZURE: Ovako je počeo haos na Farmi, evo šta su radili Semir, Maja i Gabi
Foto: Printskrin

I dalje nema reakcija nadležniih institucija

(VIDEO) BEZ CENZURE: Ovako je počeo haos na Farmi, evo šta su radili Semir, Maja i Gabi

Stars -
Semir je napravio pravi kuršlus na imanju, pretio je, uzvikivao ratne pokliče i na kraju je diskvalifikovan, a evo zbog čega je sve počelo.

Semir Džanković izbačen je iz rijalitija Farma zbog skandaloznog ponašanja. Pljuvao je Maju jer je pevala "Bože pravde" i "Tamo daleko", vređao Tamaru, dva puta rekao "Alahu Akbar" i potegao nož, zbog čega je povređen Aca Živanović.

U rijalitiju u kome vladaju primitivizam, divljaštvo i anarhija, niko nije znao gde i koga bije! U utorak pre podne, došlo je pismo iz Zadruge u kome se navodi da je Tamara Đurić diskvalifikovana sa Farme zbog govora mržnje, tačnije, opsovala je muslimane.

Maja i Semir su se zapravo pokačili oko Gabrijele. Džanković je branio svoju ljubavnicu, dok ju je Maja verbalno napadala.

"Nigde te nema Majo. Cela nacija te mrzi. Tvoja nacija te mrzi", rekao je Semir, što je Maju mnogo iznerviralo i odmah je usledio kontra-napad.

"Tamo daleko, daleko od mora, tamo je selo moje, najlepša Srbija", pevala je na sav glas Maja. Semir je onda uzeo bubicu i poručio Zadruzi: "Ili ću je ubiti, ili će da prestane".

Kako je dalje tekao sukob, pogledajte u snimku:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track