(VIDEO) GOGA VIŠE NE ZNA ŠTA PRIČA: Smešne su devojke koje se motaju oko Filipa
Foto: Printskrin

A šta ti radiš?

(VIDEO) GOGA VIŠE NE ZNA ŠTA PRIČA: Smešne su devojke koje se motaju oko Filipa

Stars -
Ognjen Amidžić je tokom boravka na imanju popričao i sa Gogom Aleksić, koju je imao svašta da pita.

Goga je došla dobro raspoložena i rekla kako joj mnogo nedostaje mama.

"Ja sam odlično. Uvek sam nasmejana i raspoložena, čak i kad me muče neke muke. Želim da zagrlim svoju majku i da vidim kako je. Nije mi prijatno kada vidim snimke jer ja sam žensko ali opet, nisam ja ništa toliko loše uradila", rekla je ona a onda otkrila i šta joj je mama rekla kada je dolazila u rijaliti.

"Kada sam dolazila ovamo mama mi je rekla da mogu sve samo da ne pijem. Inače sam ja normalna skroz ali samo ako popijem rakiju ne mogu da verujem. Stvarno sam luda ako se opet uhvatim za rakiju, ne želim da budem obeležena kao neki alkoholičar."

A onda su se osvrnuli na ono što je emitovano tokom prethodne noći, kada su gledaoci postavljali pitanja farmerima.

"Nije mi bilo baš prijatno kad sam videla na snimcima kako sve to izgleda, jer sam ja ipak devojka" rekla je ona u vezi sa mokrenjem u kupatilu, nakon čega joj je postavljeno pitanje u vezi sa Filipom Đukić.

"Filip je meni ortak. Malo su mi smešne sve te devojke što se motaju oko njega, što se lepe za njega. Dušica Grabović se sigurno prži na Filipa. A sad se mota sa Džonijem, a on je meni kao brat, pa mogu i da joj ga nabacim" rekla je igračica a onda tražila da zadruga uvede još mladih momaka jer joj je većina prisutnih dosadna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track