(VIDEO) HAVARIJA NA FARMI: Razvrat i svađanje među farmerima
Foto: Printskrin

Prave haos

(VIDEO) HAVARIJA NA FARMI: Razvrat i svađanje među farmerima

Stars -
Balerina Jelena Milošević imala je napade besa u više naleta, a na tapeti joj je svakako pre svega bila pevačica Jasmina Medenica.

One su netrpeljivost ponele sa prošlog serijala rijalitija, a i ovom im ide za rukom da rat nastave u istom ritmu. Dobro nam je poznato kako je Balerina domišljata kad su uvrede u pitanju, tako je juče počastila Medenicu epitetom “teletabis”.

Međutim, nisu bile jedine u svađalačkom raspoloženju. Otrovne bobice je svakako bacila i Jelena Golubović, koja je prilikom Igre istine isprozivala Gogu Aleksić pitanjem da li se kaje što je imala seks na rijalitiju a pritom je izgubila i honorar. I muški deo učesnika je raspalio sa brutalnim raspravama u koje je svakako bio uključen Lepi Mića a ovog puta sa druge strane bio je reper Nemanja MCN.

U prijatnijem delu noći, farmeri su se malo opustili uz muziku i piće, a veseloj atmosferi doprineli su svakako Goga Aleksić i Filip Đukić koji su se malo dohvatili na tremu da se podsete kako je to izgledalo.

Maneken Filip Đukić je imao i svoj nastup u gaćama, i još jednom nam pokazao svoje ogoljeno telo, dok je Maja Milošević izvodila Cecinu pesmu “Zabranjeno pušenje”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja