(VIDEO) IVANA I PRED BOGOM PETROVA: Venčanje sam podnela baš muški!
Foto: Aleksandar Jovanović

Svadba Zvezda Granda

(VIDEO) IVANA I PRED BOGOM PETROVA: Venčanje sam podnela baš muški!

Stars -

Ivana Pavković i Petar Mitić izgovorili su juče sudbonosno „da“ u Hramu Svetog Vladimira Jovana u naselju Braća Jerković.

Pred oko 50 gostiju, mladi bračni par zakleo se pred bogom na večnu ljubav, a svadbeno veselje nastavljeno je u jednom prestoničkom restoranu.

Posle svečanog čina, mladenci su napustili crkvu i sa osmehom na licu stpljivo se fotografisali sa rodbinom i prijateljima, koji su im poželeli dugovečan brak."Izdržala sam muški! Hvala bogu da nije bilo toplo, pa sam tih tridesetak minuta, koliko je trajalo venčanje, uspela da izdržim bez problema", rekla je Ivana.

Dok je zaljubljeno gleda, njen sada već suprug Petar dodaje da je Ivana bila zadužena za kompletnu organizaciju slavlja.

"O svakom detalju je vodila računa. Baš sam ponosan na nju. Nismo imali tremu, možda malo unutra dok je trajao sam čin, ali sve je prošlo u najboljem redu. Tradicionalisti smo, zato smo izabrali i da se venčamo u crkvi", objašnjava mladoženja.

On je nestrpljivo čekao da sa svatovima ode u restoran, gde je slavlje trajalo do duboko u noć.

"Veliki smo veseljaci, pa je svadbeno veselje bilo logičan sled. Nismo mogli da dočekamo prvi ples", rekao je ushićeno Petar.

Jedva čekamo da postanemo roditeljiLepa mlada je u crkvi prošetala dugu belu venčanicu sa velom koju je sama osmislila. "Vodila sam računa da mi venčanica bude prilagođena stanju. Na vreme sam sašila haljinu i vodila računa da me ne steže i da mogu normalno da funkcionišem. Jedva čekamo da postanemo roditelji dečaka. Trudnoću podnosim odlično", kaže Ivana.

Foto Aleksandar Jovanović
Foto Aleksandar Jovanović

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja