(VIDEO) KAKAV SPOJ: Metalci se spremali za svirku, a onda je naišao POLUMENTA! Usledio je ŠOK!
Foto: Printscreen/YouTube

Pržili u novobeogradskom skloništu

(VIDEO) KAKAV SPOJ: Metalci se spremali za svirku, a onda je naišao POLUMENTA! Usledio je ŠOK!

Stars -

Ko kaže da se narodnjaci i metalci bar ponekada ne slože? Svirali smo svoje stvari, pripremajući se za svirku koja će se održati u četvrtak u Elektropioniru u Cetinjskoj ulici, a u prostoriju za probe ušao je Dado Polumenta i uz muziku benda Sextasy ekskluzivno otpevao svoj megahit "Kafa Espreso".

Metalci i narodnjaci - dve grupacije od kojih se očekuje da se ne gotive međusobno! I nisu se gotivile. Generacijama unazad u školama pretežno popunjenim muškom populacijom, nisu glavne tuče bile između Delija i Grobara, već između metalaca i folkera...

Foto: Printscreen/YouTube
Foto: Printscreen/YouTube

Ali, došao je 21. vek. Došlo je novo vreme. E, sada smo mi tu da razbijamo stereotipe, rušimo granice, pokažemo kako sve može, uz samo malo saradnje .Posle video snimka koji ćete imati prilike da vidite, skapiraćete kako smo svi mi veoma slični, i pored toga da li neki sviramo sa distorzijom, a neki na harmonici i klavijaturama. Svi smo mi samo "dečaci".

Mesto događaja o kome pišemo je Studio Cunami u bloku 63 na Novom Beogradu, a glavni akteri su popularni folk pevač Dado Polumenta i još uvek ne toliko popularni rokenrol bend po imenu Sextasy, ali biće, samo sačekajte još malo! Da, autor ovog teksta, ja, sviram u tom bendu, i ne mogu da verujem šta se sinoć meni i mojoj braći po zvuku dogodilo!Odradili smo prvu probu posle nekoliko meseci pauze, što zbog posla, što zbog drugih obaveza. Odsvirali smo prvi krug pesama, pa onda izašli na pljugu i pivo ispred, na svež vazduh, da uhvatimo bar malo veoma prijatne novobeogradske večeri.

.A, onda, ispred studija je izašao ON! Da, Dado... I odmah je seo sa nama. On jednu, mi jednu, on dve, mi dve. Reč po reč, rečenicu po rečenicu, zgotivimo se mi, i gosn Polumenta skapira da želi da čuje kako mi zvučimo, jer ipak mi znamo šta on svira. Pa, kao, hajde da napravimo neki balans.

Pade mi na pamet: - Dado, bi li nam učinio uslugu i otpevao onu tvoju hitčinu "Kafa Espresso"?

Foto: Printscreen/YouTube
Foto: Printscreen/YouTube

- Normalno - odgovorio je poznati estradni umetnik, koji je trenutno u procesu snimanja novih hitova - ali, daj da uradimo to dole u studiju, uz neki instrumental, može i u vašem fazonu

.Evo kako je to ispalo!

U jedno sam siguran! Posle ove pesme, verovatno će mnogi "kvazimetalci" krenuti da nas pljuju po društvenim mrežama, jer, realno, samo tu i smeju... Ali, dok neko priča, mi pržimo! U svakom smislu te reči.

(espreso.co.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track