(VIDEO) MODELSICA UPLAŠENA ZA ŽIVOT DRUGARICE: Saška je mogla da ubije moju Cecu!
Foto: Printskrin

(VIDEO) MODELSICA UPLAŠENA ZA ŽIVOT DRUGARICE: Saška je mogla da ubije moju Cecu!

Stars -
Svakodnevne čarke između Cece Jovanović i Saške Karan kulminirale su u četvrtak uveče i pevačice su se obračunale.

Folkerka je usred igre istine skočila na krevet u kojem je ležala modelsica i počela da je vuče za nos sve dok je nije raskrvarila.

Pozvali smo Cecinu drugaricu Bobanu Kuburović, koja je šokirana Saškinim ponašanjem. Kako kaže, uplašena je za drugaričin život.

"Ceca će po izlasku sa farme sigurno tužiti Sašku. Ona je nju mogla da ubije da nije bilo ostalih farmera. Žena je bila nekontrolisana! Ne mogu da razumem da je ona u stanju da napada samo slabije od sebe, jer Ceca može da joj bude ćerka. Trebalo je odmah da je izbace, raskrvarila ju je koliko je vukla za nos. Saška je ljubomorna na moju drugaricu, kompleksi su čudo! Žao mi je Cece, dovoljno joj je što su je roditelji maltretirali, sada je otišla u rijaliti da je muči neka Saška Karan. Sigurno će protiv nje biti podneta tužba. Žena je histerična, puna kompleksa, užas", rekla nam je razočarano Bobana, koja se godina druži sa Cecom.

Podsetimo, zadruga je kaznila folkerku izolacijom i direktnom nominacijom. Farmeri su stali na stranu mlade pevačice i napali Karanovu, a MC Nemanja ju je čak i polio, jer je bio besan zbog napada na Cecu.

Saška Karan i Ceca tuča | 04.03.2016. Farma 7 by DjidjomaniaVIP

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track