(VIDEO) NASTAVLJAJU TAMO GDE SU STALE: Medenica i Balerina se opet svađaju, evo zbog čega
Foto: Printskrin

Farmerski klinč

(VIDEO) NASTAVLJAJU TAMO GDE SU STALE: Medenica i Balerina se opet svađaju, evo zbog čega

Stars -
Dve farmerke nikako ne mogu da prevaziđu animozitet koji traje još iz perioda kada su se borile za naklonost Kristijana Golubovića, već nastavljaju sa svađama.

Iako je malo falilo da dođe do pomirenja dve ljute suparnice, one se, kako stvari stoje, neće skoro pomiriti.

Naime, Jelena Milošević Balerina je na porodičnom sastanku pred svima ispričala kako joj je Jasmina Medenica ponudila pomirenje uz obećanje da će joj se izviniti. Miloševićeva je prihvatila predlog, međutim, nedugo zatim Jasmina je promenila ploču.

"Posle toga prišla mi je i rekla:”Hej, mislim da nije dobro da se izvinimo jedna drugoj večeras. Ovo je dobro za šou", objasnila je Jelena svim farmerima zbog čega još uvek ratuje sa svojom suparnicom sa Farme 6.

Jasmina je Miloševićevoj kontinuirano upadala u reč i demantovala njene navode.

"Sve laže. Ima ona neke svoje fore i fazone kad luduje i peva, ali i kad plače. Ona je meni rekla da misli da je vreme da zakopamo ratne sekire", ispričala je Medenica svoju verziju, a na kraju su se počastile međusobnim prozivkama i uvredama.

Takođe, Jelena je svoju neprijateljicu proglasila najdvoličnijom osobom na imanju, dok je Jasmina tu titulu, ipak, dodelila Stefanu Jakovljeviću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track