(VIDEO) NIKOLA POBESNEO ZBOG GOGINOG SEKSA: Pala si na njegov ku.ac za 3 sata! Obesio bih te!
Foto: Pritnskrin

Pogazila reč

(VIDEO) NIKOLA POBESNEO ZBOG GOGINOG SEKSA: Pala si na njegov ku.ac za 3 sata! Obesio bih te!

Stars -

Farmer nije mogao da veruje da je igračica pogazila svoju reč.

Nikola Lakić je potpuno poludeo kada je čuo da je Goga Aleksić ponovo imala seks sa Filipom Đukić nakon što se juče isplakala što ju je optužio da mu je prenela polnu bolest.

"Nema opravdanja! Plakala si, dala si intervju, imala si problema i onda ponovo se pomiriš s njim. Ja stojim na tvojoj strani i branim te ceo dan kako je on tebe povredio, tebe kao ženu, i ti pričaš sa njim. Zašto? Onda si ti bolesna. Budi sa njim, ti si mazohista i nemoj da se*eš po lajvu kako te neko povredio. Ti si mazohista! Ti si riba koja voli da ima frajere koji je maltretiraju", besneo je on.

Ona je počela da se pravda, ali on nije hteo da sluša njena opravdanja."Ja ne stajem više u tvoju odbranu! Onda sutra reci mami u lajvu: “Mama, ja sam se ponovo jebala sa Filipom!”, pa da vidiš kako će onda žena da te gleda! Ti nemaš srama", izvikao se on na nju.

"Tebi je trebalo tri sata da padneš zbog ku*ca! Ja te gledam kao sestru! Moja sestra da je reč pogazila svoju, obesio bih je na Terazije! Nemam više ništa s tobom, radi šta god hoćeš, rekao sam ti šta sam imao", potpuno je izgubio živce Nikola, nakon čega joj nije dozvolio da spava sa njim u krevetu.

Pogledajte kako je protekla njihova rasprava:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track