(VIDEO) NIKOLA ROKVIĆ SE SELI U AMERIKU: Idem da upišem školu pevanja
Foto: Damir Dervišagić

Usavršavanje

(VIDEO) NIKOLA ROKVIĆ SE SELI U AMERIKU: Idem da upišem školu pevanja

Stars -

Pevač Nikola Rokvić jedan je od finalista i favorita šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“, a pevač je otkrio da nakon finala planira da ode u Ameriku i upiše se u školu solo pevanja.

Naime, Nikola je priželjkivao da u finalu dobije zadatak da bude Pavaroti, jer ga je slušao još u ranom detinjstvu. Kako je oduvek isticao svoju ljubav prema serioznoj muzici i solo pevanju, imao je želju da otpeva neku ariju na poslednjem nastupu u šouu. Ipak, kako se to nije dogodilo, Nikola će svakako pokušati da ostvari svoj san nakon finala, kada otputuje u Ameriku.

"Možda me i vidite u nekoj operi. Idem sad u Ameriku, pa ću se muvati tamo oko nekih škola", rekao je pevač, ne želeći da detaljno otkriva svoje planove.

Nikola će u finalu zablistati kao Alen Islamović sa pesmom „Đurđevdan“, a taj pevački izazov je, kao i svaki drugi, rado prihvatio.

"Najviše sam bio zadovoljan prvom imitacijom, kada sam bio Kaliopi, ali možda promenim mišljenje posle finala", rekao je Rokvić i istakao da je srećan što je bio deo vrhunske zabave i najvažnije mu je da poslednju imitaciju uradi kako treba, a pobeda ako dođe, dođe.

"Srećan sam što sam učestvovao. Ovo je jedan od najboljih šoua na ovim prostorima. Drago mi je što ovde učiš i otkrivaš neke stvari za koje nisi znao da možeš, te slobodno mogu reći da sam mnogo napredovao otkako sam ovde, što se tiče svega - i sigurnosti na sceni, i pevanja, i glume. Stvarno sam zahvalan", rekao je Nikola i dodao:

"Uspeli smo da pokažemo ljudima da znamo i nešto drugo u odnosu na ono što su navikli od nas. Iznenadili su se, pogotovo u imitacijama žena, tim mojim visinama i rasponom glasa, ali morao je da se desi TLZP da bi ljudi videli moje kvalitete", priznaje Nikola.

Tokom učešća u rijalitiju „Survajver“ je upoznao svoju suprugu Bojanu, a za vreme TLZP-a se oženio i saznao da će dobiti ćerku.

"„Survajver“ će mi ostati za ceo život u sećanju. Tamo sam upoznao Bojanu, promenio sam neke stvari u svom životu i stvarno ne znam da li će se nešto ponoviti kao taj rijaliti. Naravno TLZP mi je takođe na svoj način mnogo dobrih stvari doneo. Dajbože da bude još takvih programa u kojima ću uživati i raditi dobro", rekao je Nikola, koji ne pretenduje da pobedi, već da poslednji zadatak izvrši uspešno.

"Važnije mi je da imitaciju uradim kako treba i dostojanstveno sve završim", zaključio je pevač.

Foto Dragana Udovičić
Foto Dragana Udovičić

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track