(VIDEO) NIKOLA ROKVIĆ U ŠOKU: Nakon ovog nastupa ali i iznenađenja, i vi ćete ostati bez daha
Foto: Prva TV

Brutalno

(VIDEO) NIKOLA ROKVIĆ U ŠOKU: Nakon ovog nastupa ali i iznenađenja, i vi ćete ostati bez daha

Stars -
Nikola Rokvić će večerašnju emisiju "Tvoje lice zvuči poznato" pamtiti zauvek i to zbog iznenađenja koje mu je verenica priredila.

Nikola, Ana i Đoša u Mulen ružu doneli su pravi mjuzikl na scenu. Za nastup koji sledi pripremalo se preko 70 igrača, preko 500 metara materijala je utrošeno da bi izgledalo fantastično … Crvena vetrenjača, vatromet boja, kostimi…

“Ovaj nastup mi je jako važan, ovaj film mi je jedan od omiljenih, ima mnogo priče oko ovog Mulen ruža,između Bojane i mene, pronašli smo se u nekim pesmama. Ćerko ako ovo vidiš za neku godinu, tata ovo peva za tebe”, rekao je Nikola.

Pred sam kraj božanstvenog nastupa, kada je trebalo da se desi poljubac između Ane i Nikole, usledilo je posebno iznenađenje za mlađanog Rokvića. Na scenu je umesto Ane izašla Bojana, njegova verenica. Bio je to pravi šok za Nikolu kada se okrenula, a onda je usledio vatreni poljubac.

"Ja još ne znam šta se dešava", rekao je Nikola posle nastupa.

"On je mene iznenadio, a sad ja njega. Ovo je naš omiljeni mjuzikl, hteli smo ovako nešto na našoj svadbi da imamo, ali moraćemo neku drugu pesmu", dodala je Bojana.

Nikolina reakcija kada je ugledao Bojanu
Nikolina reakcija kada je ugledao Bojanu

"Sada verovatno izgledam kao ona ispred skupštine, kada sam je zaprosio", zaključio je Nikola.

"Fantastično, odlični ste bili", rekao je Vlado.

"Pitala sam se da li će se desiti poljubac na kraju. I desio se. Mjuzikl ljudi obožavaju da gledaju, Đošo super, Ana prava mačka, opet lepša od žene koju imitira Nikol Kidman…a ti si Nikola bio fenomenalan odlično si pevao", rekla je Ana.

Ana, Nikola i Đoša, mjuzikl Mulen Ruž, ep. 05. sez. 03.

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on недеља 3. април 2016.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track