(VIDEO) PROPOVED IGUMANA RAFAILA O RIJALITIJIMA: Đavo je ušao u Parove!
Foto: Printscreen

Očitao lekciju ljudskosti

(VIDEO) PROPOVED IGUMANA RAFAILA O RIJALITIJIMA: Đavo je ušao u Parove!

Stars -
Iguman manastira Podmaine otac Rafailo, koji je uzburkao javnost svojom besedom o heroinu, sada je govorio o rijaliti programima, a sve je iznenadio svojom analizom ponašanja učesnika Parova.

Iguman je slučajno, kako kaže, bio u jednom domu u kojem je bio uključen televizor, a na njemu je bila rijaliti emisija na "srećnoj televiziji".

"Taj mladić se opustio, bljuje... To je govori da je čovek u krizi... Taj mladić pokazuje visoki stepen posjednutosti, đavoimanosti. Momak je ispunjen demonima. Oko njega razvaljene žene, razvaljene, u nekim sodomskim pozama, sve ide uživo, sve je dopušteno", reči su kojima iguman otpočinje analizu onoga što je video. On detaljno analizira celokupnu emisiju na "srećnoj televiziji", ali i medijski fenomen rijaliti šou emisija.

"Hteli mi to da vidimo ili ne, oni najavljuju nadolazeće katastrofe. To je potop sličan onom iz vremena praoca Noje. Rekao je i Gospod da će tako biti, to su simptomi "poslednjih dana". Zrak nade je pokajanje svakog čoveka. U ovom slučaju, pokajanje podrazumeva odstupanje i izlaženje iz tog prostora", zaključuje crnogorski iguman.

"Te scene možemo da vidimo, slučajno ušavši u neki dom, ta nečistoća natapa te dome. To je duhovni koncentrat adskog zla"... To je gledana emisija i otkriva teško duhovno stanje u koje nalazimo", rekao je iguman.

Pojmovi "crna misa", "satanistički rituali", "satanski obredi" samo su neki koje koristi iguman Rafailo govoreći o rijaliti šou emisijama i uopšte uticaju televizije na naše živote, odnose u porodici, kao i posledicama na psihičko i fizičko zdravlje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track