(VIDEO) ŠABAN NAPOKON UPOZNAO ZETA: Ovo je otac deteta Šaulićeve ćerke Ilde
Foto: Printscreen

Porodica na okupu

(VIDEO) ŠABAN NAPOKON UPOZNAO ZETA: Ovo je otac deteta Šaulićeve ćerke Ilde

Stars -

Pevačica Ilda Šaulić, koja će krajem godine postati majka, konačno je odlučila da oca svoje bebe upozna sa roditeljima.


Nakon što se njen otac, kralj folka Šaban Šaulić, žalio da nije upoznao zeta niti da mu je ćerka saopštila da je trudna, pevačica je porodicu okupila na ručku.

"Paparaco lov" uslikala je momenat kada su Šaulići porodično pristigli u jedan od luksuznih prestoničkih restorana kako bi se sastali sa budućim zetom. Dok su Šaban i njegova supruga Goca došli jednim automobilom, a sa njima i sin Mihailo, drugim vozilom pristigli su budući roditelji Ilda i njen verenik, čiji identitet vešto krije.Pridružila im se i Ildina najstarija sestra Sanela sa suprugom Zoranom Batom Mirkovićem, koji su zeta upoznali ranije. Da je sve proteklo kako treba i da se Šabanu dopao ćerkin izabranik, govori činjenica da je porodični ručak trajao nekoliko sati. O tome da su se dobro proveli govori i činjenica da su svi iz restorana izašli nasmejani.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Buduća mama je bila posebno zadovoljna jer je njena porodica prihvatila oca njenog deteta, čije ime iz nepoznatih razloga krije od medija.

"Bojana Vučkovića znam od malih nogu, ali nisam smeo u javnosti da pričam o njemu dok mi Ilda nije dala zeleno svetlo. On je veoma dobar dečko, brine o Ildi, a inače je biznismen u Americi", otkiva ponosno Šaban.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja