(VIDEO) SOFIJA MU JE BILA VERENICA: Volela je OBOJICU, a onda ga je VIKTOR pozvao na VENČANJE!
Foto: Stefan Jokić, Printscreen Instagram

Nema ljutnje

(VIDEO) SOFIJA MU JE BILA VERENICA: Volela je OBOJICU, a onda ga je VIKTOR pozvao na VENČANJE!

Stars -

Teniser Viktor Troicki izgovorio je sudbonosno da manekenki Aleksandri Đorđević u Crkvi Svetog Aleksandra Nevskog, a potom je veselje i građansko venčanje održano u elitnom prestoničkom hotelu.

Svadbi godine, kako su je nazvali, prisustvovali su mnoge javne lićnosti iz sveta sporta i estrade, a pored Novaka Đokovića i njegove supruge Jelene, veliku pažnju je privukao i posinak Lepe Brene Filip Živojinović.

Naime, između njih dvoje Filip i Viktor zabavljali su se sa manekenkom Sofijom Milošević, ali to nije smetalo da Brenin posinak bude njegov gost na venčanju.

Foto Printscreen/Instagram
Foto Printscreen/Instagram

Podsetimo, Viktor i Sofija su pre nekoliko godina prvi put bili u vezi, ali su se veoma kratko zabavljali. Potom je bio u vezi sa modelom Sunčicom Travicom, dok se Sofija upustila u romansu sa Filipom.

Pošto je Troicki godinu dana bio van terena zbog suspenzije, i budući da je mnogo vremena provodio u Beogradu ponovo se zbližio sa Sofijom kad su obnovili ljubav, koja ponovo nije dugo trajala.

"Naše prvo zabavljanje bilo je na platonskom nivou, jer sam tada bila baš mlada. Kad imate 16 godina, a imala sam baš toliko kad smo počeli da se zabavljamo, ne možete da pratite mladića koji ide iz jedne zemlje u drugu. Viktor je uvek bio divan mladić, a s vremenom je izrastao u ozbiljnog čoveka", bila je nekada iskrena lepotica.Miloševićeva je posle veze sa Viktorom započela romansu sa Filipom Živojinovićem. Par je jednogodišnju ljubav krunisao veridbom. Posle raskida sa sinom Bobe Živojinovića, manekenka je uplovila u vezu sa sa pevačem Slobom Vasićem, a povezivali su je i sa Vanjom Udovičićem.

Filip Živojinović je na venčanje stigao sa novom devojkom Aleksandrom Prijović, koja se na veselju zadržala veoma kratko.

Foto Damir Dervišagić
Foto Damir Dervišagić

(VIDEO) SVATOVI NA NOGAMA: Evo uz koju pesmu se VESELE Aleksandra i Viktor!

(FOTO) PRESVUKLA SE MLADA: Aleksandra ostavlja bez daha u DRUGOJ haljini! Ocrtava se i stomačić!

(FOTO) GODINAMA SU BILI ZAJEDNO: Evo šta je Viktorova bivša Sunčica Travica radila dok se on ŽENIO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track