(VIDEO) ŠOKANTNO PRIZNANJE: Posle ovih Mićinih reči Jelena golubović je zanemela!
Foto: Printskrin

Cilj opravdava sredstva

(VIDEO) ŠOKANTNO PRIZNANJE: Posle ovih Mićinih reči Jelena golubović je zanemela!

Stars -

Farmeri su dobili zadatak da suoče svoja mišljenja i različite stavove u vezi sa raznolikim društvenim temama.

O tome da li cilj opravdava sredstvo govorili su Lepi Mića, Žika i Milan Đorđević, a najglasniji je bio, razume se, prošlonedeljni gazda.

On smatra da je put od tačke A do tačke B popločan raznim stvarima koje nisu toliko moralne, ali su opravdane ako se do krajnje, ciljne tačke stigne. Kao primer naveo je pojedine farmere koji ne biraju načine da dobiju na popularnosti, ali i pevačice, koje su radile svakakve nemoralne stvari da bi bile uspešne i bogate.

Žika i Crni skoro da nisu mogli da dođu do reči, a najzanimljiviji deo rasprave je bio kada je Mića navodio lične i pojedinačne ciljeve farmera. Crni, Žika i Mića su se dotakli i Jelene Golubović, pa su govorili o rediteljkinim sredstvima da se domogne do pobede na Farmi 5. Tada su farmeri pitali da li je Mićin cilj da ima seks sa Jelenom, na šta je on kao iz topa potvrdno odgovorio.

"Ako ostvariš cilj, sva su sredstva opravdana", zaključio je pevač.

Uzevši u obzir Mićin smisao za humor, ovaj rijaliti igrač se, sasvim sigurno, našalio u svom stilu, a da je šala uspela govori gromoglasan smeh farmera, ali i osmeh na Jeleninom licu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track