VENITI FER OCRNIO PAROVE I MILOMIRA MARIĆA: Nepodnošljivi rijaliti u režiji velikog intelektualca!
Foto: Printscreen

Opisali sve do detalja

VENITI FER OCRNIO PAROVE I MILOMIRA MARIĆA: Nepodnošljivi rijaliti u režiji velikog intelektualca!

Stars -

Francuski mediji opisali su program "Parovi" kao nepodnošljivi treš rijaliti, čiji je tvorac Milomir Marić.

Istaknut list "Veniti fer", opisao je ceo koncept srpskog rijalitija - gde se odigravaju radnje učesnika, kao i šta sve takmičari rade dok borave u vili "Parova". Posebnu pažnju privukle su im svađe koje su se dešavale pred kamerama."U jednom trenutku, jedan od učesnika kao huligan hvata svoju ženu za kosu i kreće da je guši dok ostali učesnici mirno sede za trpezarijskim stolom nastavljajući razgovor kao da se ništa ne događa."Parovi" ispunjavaju univerzalna pravila rijaliti programa: Grupa od desetak ljudi spava u istoj prostoriji i pokušava da prevari dosadu naletima psihodrame, maskenbala i plesnih sesija naspram ogledala", piše francuski list koji je primetio da "Parovi" dugo traju.

"Gavna razilka jeste vremenski redosled: program nikad ne prestaje. Tako se jedan od kandidata zaglavio u toj igri duže od godinu dana. U ugovoru koji učesnici potpišu ne stoji krajnji datum. Da bi napustili prostorije i emisiju, takmičari imaju samo jednu opciju: da raskinu ugovor i plate 20.000 evra. U jednoj državi u kojoj prosečna plata ne prelazi 400 evra, takva suma je van svakog domašaja".

Mediji su preneli kako je u rijalitiju učestvovao Željko, Francuz srpskog porekla koji je tokom šest meseci redovno ponižavan, prebijan od strane ostalih kandidata, a bežao je i od žene koja je pokušavala da ga napadne viljuškom. Željko je za francuske medije prepričavao svoje muke, on je opisao šta je sve preživeo dok je boravio u vili.Kao čoveka koji stoji iza projekta naveli su Milomira Marića i naveli da u svojoj emisiji pozdravlja eskalaciju nasilja i nalaže da kamere s blicom snimaju svaku raspravu i tuču kandidata.

(Vantiy fair)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track