(VIDEO) VESNA ZMIJANAC TRČEĆI NAPUSTILA IMANJE: Ne pitam šta košta, plaćam!
Foto: Printskrin

Iskrala se

(VIDEO) VESNA ZMIJANAC TRČEĆI NAPUSTILA IMANJE: Ne pitam šta košta, plaćam!

Stars -

Vesna Zmijanac je tokom sinoćne žurke saznala da će postati baka i odlučila da plati kaznu ali da bude pored svoje ćerke.

Naime, Amel Ćeman Ćemo otkrio je Vesni srećne vesti a nakon te informacije, Vesna je odlučila da napusti imanje, svesna kazne koju će morati da plati.

Svoju odluku prvo je saopštila Marini Perazić koja joj je savetovala da se samo čuje sa ćerkom ali se Vesna nije složila sa tim.

"Dobiću devojčicu, cela štampa bruji o tome. To ima još tri i po meseca, dobiću devojčicu, Vagu", komentarisala je buduća baka.

Čak je i njen suparnik Lepi Mića pokušao da je odvrati od odlaska, objašnjavajući joj da je trenutno pod utiskom i da treba da sačeka.

"Ne pitam šta košta, plaćam i ne pitam. Hoću, bre, da gledam sve to", rekla je Vesna Kevi dok su pričale o novčanoj kazni koju bi mogla da plati zbog izlaska.

Posle silnog ubeđivanja, Vesna je na kraju iskoristila trenutak kada je sve pevanjem hipnotisala Pinkova zvezda Ivan Kurtić, iskrala se iz kuće, otrčala do kapije i nije htela da se vrati nazad.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track