(VIDEO) ZORICA BRUNCLIK NA IVICI ŽIVACA: Svi ćemo se ovde POUBIJATI!
Foto: Youtube Printscreen

Napeta atmosfera

(VIDEO) ZORICA BRUNCLIK NA IVICI ŽIVACA: Svi ćemo se ovde POUBIJATI!

Stars -

"Kada vi pevači dođete pred finale, mi ćemo se poubijati. A ti ćeš isto ići na moj koncert", poručila je Zorica takmičaru.

Tarik Talović ima 18 godina i dolazi iz Sarajeva. On se u ''Pinkovim zvezdama'' predstavio pesmom ''Kako si majko, kako si oče'' koju izvodi Šaban Šaulić. On nije dobio glas od Zorice i Šabana.

"Momče, kada sam video da Dara ide gore, ja nisam hteo. Bilo je dosta amaterski. Lepo si počeo, ali kako je odmicala pesma, ti si sve više grešio. Dobro je da imaš tri stolice i da ideš u baraž", kazao je Šaban Šaulić.

"Bolji si bio prošli put. Nije ti dan danas. U svakom slučaju znaš da pevaš. Nisi bio sjajan kao prošli put", konstatovala je Dara Bubamara.

"Ti si mlad, neću da se ponavljam, ali mislim isto što i Šaban. Nije bilo za više od tri stolice, ali za svoje godine ti si odličan", istakla je Maja Nikolić.

"Potpuno se slažem sa Majom. Mlad si i pred tobom je vreme i napredovaćeš. Imaš finu boju i lepo ti to donosiš", pohvalila je Dragana i rekla takmičaru da je uvek dobrodošao kod nje.

Foto: Youtube printscreen
Foto: Youtube printscreen

"Srećno tebi u baražu ti si sigurno na dobitku", kazala je Zorica Brunclik.

Posle njega nastupio je Stefan Denić koji ima 24 godine i dolazi iz Obilića. Takmičar je u ''Pinkovim zvezdama'' otpevao pesmu ''A i ti me iznevjeri'' pesmu Bijelog dugmeta. Stefan je dobio glas od svih članova žirija.

"Petica kao vrata. Ni jedna grška. Bravo. Odličan si", kratka je bila Nikolićeva.

"Dobili smo i energiju na sceni i taj osmeh, slaba sam na Šabanove pesme, ali svima nam je trebalo ovako nešto večeras", dodala je Dragana Mirković.

"Pričaš bez snage. Da si prvo pričao pa pevao, pomislila bih da ćeš da nam pevaš uspavanku. Kada vi pevači dođete pred finale, mi ćemo se poubijati. A ti ćeš isto ići na moj koncert", poručila je Zorica takmičaru.

"Pored toga što ti jako dobro pevaš, imaš osmeh i odličan si", kratka je bila Bubamara.

"Ne treba kvariti toliko svega lepog. Izuzetan si pevač. Imaš veliku snagu. Ne bih da dužim", istakao je Šaban.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track