VLADA STANOJEVIĆ POSLE POŽARA: Nemam dugove da bi mi neko podmetao!
Foto: FB, Marina Lopičić

Ne plaši se

VLADA STANOJEVIĆ POSLE POŽARA: Nemam dugove da bi mi neko podmetao!

Stars -
Beogradska kafana čiji je vlasnik Vladimir Stanojević, izgorela je do temelja.

Požar je izbio u sredu oko 1.45 posle ponoći, ali vatrogasci nisu uspeli da spreče da se vatra proširi na sve prostorije.

"Poziv je stigao oko dva sata ujutru i rečeno je da gori splav. Odmah su poslati vatrogasci, nekoliko vatrogasnih vozila stiglo je odmah na mesto požara. Uspeli su da ga lokalizuju kako se ne bi širio, ali je splav već ceo izgoreo. Inspektori su izašli na uviđaj i uzeli dokaze, na osnovu kojih će utvrditi da li je požar podmetnut ili je reč o kvaru na instalacijama", potvrđeno je u MUP-u.

U trenutku požara nije bilo nikoga na splavu, čak ni čuvara, tako da nema povređenih. Splav od oko 150 kvadratnih metara, bio je izdat Alenu Hadroviću (29), dok su se u javnosti kao vlasnici pojavljivali Vladimir Stanojević i maneken Boris Stamenković.

"Ne znam ništa. Nema naznaka o čemu se radi. Sumnjam da je neko podmetnuo požar. Nemam neprijatelje, nemam dugove, tako da mi je teško da poverujem da bi neko podmetnuo požar", izjavio je voditelj za Pinkov portal dok se ostalim kolegama nije javljao na telefon.

On će dati izjavu u policijskoj stanici kako bi istraga mogla da se sprovede do kraja. On i Boris su svečano otvaranje ove kafane priredili početkom 2015. godine.

Foto Marina Lopičić
Foto Marina Lopičić

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track