ZEKA MILIONER POBEGAO IZ SRBIJE: Zbrisao u Dubai zbog duga od 200.000 evra!

Oporavak: Ivan Zeljković otišao u Emirate da postane milioner

ZEKA MILIONER POBEGAO IZ SRBIJE: Zbrisao u Dubai zbog duga od 200.000 evra!

Stars -
Potvrda: Sada kada je opet krenulo uzbrdo, dodao sam brzinu na uzbrdici, poručuje bivši voditelj iz Emirata

Ivan Zeljković, voditelj nekada popularnog kviza „Želite li da postanete milioner“, kako Kurir saznaje, napustio je Beograd i preselio se u Dubai zbog dugova u koje je zapao kao vlasnik produkcijske kuće.On je, naime, radio nekoliko godina već pomenuti TV format, a ušao je 2010. i u projekat koji je okupio regionalne stanice širom Srbije. Na Studiju B je emitovan njihov program, a nakon obavljenog posla ostala su neizmirena potraživanja prema emiteru i "Deksin filmu".

Ostao bez imovine- Zeki su ostali dugovi od oko 200.000 evra. Deo zbog neizmirenih prava na emitovanje filmskog i serijskog programa, a nije uspeo da plati licencu, i deo nagrada takmičarima u „Milioneru“, koji je posle BK nastavio život na B92. „Nacionalna sinergija“, njegova firma, otišla je u stečaj, a on je odlučio da ode iz zemlje i da pokuša da ostvari neki novi život. Ostao je i bez dela imovine koju je tada založio kao garant - kaže izvor Kurira.

Zeljković potvrđuje naše navode i otkriva da je, uprkos svemu, ostao u medijskom biznisu.- U Dubaiju sam već godinu dana. Bavim se video-produkcijom. Tačnije, osmišljavanjem koncepta video-nastupa na internetu. Kao i u svakom poslu, imamo uspone i padove. I sada, kada je taj loš period iza mene i kada je opet krenulo uzbrdo, odlučio sam da se preselim u Dubai i dodam brzinu na uzbrdici i da probam da stvarno postanem milioner - ističe Zeljković.Njegova želja je da radi projekte u Srbiji.- Partner sam u jednoj kompaniji, u kojoj vodim deo za medije. To je naša firma, koja ima predstavništvo u Dubaiju - objašnjava Zeka i dodaje:Uživa u tenisu- U Srbiju dolazim često i plan je da razvijam neke projekte upravo u vezi sa digitalnim videom. Nadam se da ću znanje koje stičem sarađujući sa „Guglom“, „Jahuom“ i „Jutjubom“ preneti našim ljudima.

Zeljković je nedavno gledao mečeve Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u Abu Dabiju, ali privatno, kao gledalac s tribina, a ne kao komentator.

Dodatni biznisPOSTAO PEVAČ U ROK BENDUIako je daleko od Srbije, nostalgiju za rodnim krajem i prijateljima Ivan Zeljković leči kroz muziku. On svira i peva u grupi Vesela mašina.Mi smo najbolji bend sa prostora bivše Jugoslavije na Bliskom istoku - ponosno ističe Zeka Milioner.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja