ŽELJKO NAPUSTIO PAROVE: Izgubio sav honorar, a moraće da plati kaznu od 20.000 €!
Foto: Printskrin

Ne želi da se igra više

ŽELJKO NAPUSTIO PAROVE: Izgubio sav honorar, a moraće da plati kaznu od 20.000 €!

Stars -
Željko Stojanović, odlučio je da napusti dalje takmičenje u šou programu „Parovi“, čime ostaje bez honorara koji je do sada zaradio.

Pored toga, produkcija Hepi televizije tužiće ga za nepoštovanje ugovora, i napuštanje vile mimo pravila, zbog čega će morati da plati kaznu od 20.000 evra.

Stojanović je, rekao da ne želi više da učestvuje u rijalitiju „Parovi“, nije raspoložen za nove igre, jer su se pojavili novi učesnici, pa je svojevoljno napustio vilu u kojoj je boravio mesecima i bio jedan od favorita.

"Ne igram više", poručio je Željko Stojanović, koji je odložio svoju bubicu u tajnoj sobi i napustio dalje takmičenje.

Prisutni u prvi mah nisu bili sigurni da li je ovo još jedna njegova igra, jer je često u programu u živo govorio da želi da napusti šou, a onda se borio još vatrenije,ali pošto je izašao, nije se vraćao, bilo je jasno da je prekršio pravila.

"Istina je, Željko Stojanović je odustao od daljeg takmičenje za vrednu nagradu od 100.000 evra, ali je napuštanjem boravka u rijalitiju ostao i bez honorara, koji je zaradio", rečeno je u produkciji.

Prema podacima iz ugovora, koji su potpisali svi takmičari, njih mogu da izbace glasači svojim SMS porukama ili produkcija. Učesnici koji napuste dalji boravak u vili, mimo ovih pravila, ostaju bez zarađenog honorara, ali imaju obavezu i da plate kaznu od 20.000 evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track