ŽELJKOVA MAMA OTKRILA SVE: Dok je bežao povredio je nogu, a evo zašto je to uradio
Foto: Printskrin

Preskočio zid od pola metra

ŽELJKOVA MAMA OTKRILA SVE: Dok je bežao povredio je nogu, a evo zašto je to uradio

Stars -
Željko Stojanović danas je napustio vilu rijalitija "Parovi" i on više neće učestvovati u borbi za glavnu nagradu.

Biljana Krsmanović, majka Željka Stojanovića otkrila je da je on pobegao iz izolacije i tako uspeo da napusti vilu.

On je uspeo preko izolacije da preskoči zid od gotovo pet metara. Tada je zadobio povredu pete. Željko je sada kod jednog prijatelja u Novom Sadu, gde se privremeno sklonio.

"Željko se nije uplašio nikakve konkurencije i nikada zbog toga nije strahovao, a kamoli zbog novih učesnika koji su ušli u vilu, kako su pojedini krenuli da spekulišu. On samo nije hteo više da trpi nasilje koje doživljava, a da ga nijednom produkcija nije zaštitila. On je istrpeo više od 30 udaraca i nikada nije hteo da odgovara nasiljem već psihološkom borbom. Produkcija je najavila da će ga tužiti i da će tražiti 20.000 evra. Ako njih nije sramota, da posle svega što je Željko doživeo, i pored toga što nije imao honorar, da traže od njega taj novac, mi ćemo i to isplatiti jer nama više vredi njegov život nego bilo šta drugo", rekla je Biljana.

Da podsetimo, Željko je u petak najavio da će napustiti "Parove" ako Vladimir Tomović ne bude izbačen nakon što ga je izudarao po glavi. Tomović je noćas bio prvi na tabeli, pa je Stojanović ostao prvi svom stavu da treba da izađe iz vile.

Žarko Stojanović: Željko je moj "Prison Break" brat!

Brat blizanac Željka, Žarko Stojanović prokomentarisao je bekstvo Željka kao scenario za čuvenu seriju "Prison Break".

"Štipaljka metalna koja drži bubicu poslužila mu je da odšrafi kuglu koja je sakrivala bravu, a ofinger da otvori vrata. Popeo se na krov i skočio sa zida od pet metara i to sve u šortsu u sred zime, i potom je pobegao do prijatelja. Nije uzeo taksi već je stopirao", rekao je Žarko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track