ŽESTOKA SVAĐA BRAĆE Gagi Đogani: Tužiču Džoleta jer me proglasio psihopatom!
Foto: Marina Lopičić, Nemanja Pančić

Gagi Ðogani besan na rođenog brata

ŽESTOKA SVAĐA BRAĆE Gagi Đogani: Tužiču Džoleta jer me proglasio psihopatom!

Stars -
Trpeo sam od njega sve i svašta, a on me uništio i za to će morati da odgovara na sudu. Zbog njegovih teških reči moja deca trpe ozbiljne posledice. Nisam propalica!

Gagi Ðogani odlučio je da tuži Ðoleta Ðoganija zbog, kako nam je rekao, povrede časti i ugleda!Denser koji je nedavno izbačen iz „Farme“ jer je sekirom nasrnuo na Sašku Karan ne može da pređe preko toga što je njegov rođeni brat za Kurir Stars rekao da je on labilna ličnost, koja ne može da se izbori sa životnim problemima, finansijskom krizom i psihičkim problemima.

- Moj brat tako nešto nije smeo da kaže! Mnogo sam besan na njega, baš me je povredio. Kad bih progovorio, ne bi mu bilo dobro. Ćutao sam i trpeo od njega sve i svašta, a sad sam odlučio da okrenem drugi list! Za ovo što je rekao za vaše novine ima da odgovara na sudu. Konsultovaću se sa svojim advokatom. Zbog njegovih reči moja deca trpe ozbiljne posledice. Pa, kako će sad mene ljudi da gledaju kad moj brat kaže da imam psihičke probleme, da pijem lekove i da sam nestabilna ličnost - ogorčeno priča Gagi, koji se sam javio našoj redakciji.Iako smo pokušali da mu objasnimo da je Ðole zapravo hteo da opravda njegovo nasilno ponašanje u rijalitiju, frontmen grupe Fanki dži nije želeo da nas sasluša, već je odbrusio:

- Ma, odakle njemu pravo da govori takve stvari?! Na čijoj ste vi strani? Od sramote moje ćerke ne mogu na ulicu da izađu. Istina je da sam pao u karijeri i da sam na Farmu otišao da bih ponovo medijski bio aktivan, jer od toga zavisi naš posao, ali ja nisam propalica!

Odakle njemu to da ja radim za 200 evra po Makedoniji?! Svojim izjavama me je uništio i za to će morati da odgovara na sudu. Pričao sam i s njim i on mi je rekao da mi želi dobro, ali ja nisam glup ni lud! Pametan sam i niko ne može sa mnom da se igra, pa ni rođeni brat!Tim povodom pozvali smo Ðoleta, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track