ŽIVOJINOVIĆI BODRE SNAJKU: Čak i Boba došao na njen nastup, a evo što Brene nema
Foto: Printskrin TV Prva

Aleksandra pod tremom

ŽIVOJINOVIĆI BODRE SNAJKU: Čak i Boba došao na njen nastup, a evo što Brene nema

Stars -

Aleksandra Prijović nastupila je na jednom prestoničkom splavu i to pod tremom kakvu ne pamti.

Sve to je razumno kada zna ko je gleda dok je na bini. Naime, na splavu su je podržavali muškarci porodice Živojinović.

"Večeras imam neverovatnu tremu. Ne pamtim kada sam imala ovakvu tremu. Tu je Filip, tu je i Boba i Stefan i Viktor, svi su došli da me podrže", rekla je ona.

Međutim, Lepa Brena se nije pojavila ali je Aleksandra otkrila da joj je ona neverovatna podrška.

"Ona mi je velika podrška i daje mi savete kao da sam njeno dete. Ona večeras nije došla jer ne izlazi u klubove", otkrila je Aleksandra.

A photo posted by @aleksandraprijovic on Apr 29, 2016 at 2:36pm PDT

Prijovićkina veza sa filipom Živojinovićem naišla je na razne komentare, pa je nedavno objavljeno i da su raskinuli. Aleksandra je to demantovala na svom Instagram profilu ali i još jednom objasnila o čemu je reč.

"Na to više nemam nikakav komentar, ja džaba demantujem. Demantujem, demantujem i oni opet pišu šta hoće. Mi smo došli zajedno, nemam više šta da kažem."

Mlada pevačica biće zadužena i za muziku tokom punoletstva Anastasije Ražnatović, a kako kaže, poziv je dobila lično od Cece, što joj je velika čast.

"Pozvali su me ona i njena drugarica i ja sam naravno pristala, ko ne bi. Tačno je i da neću naplatiti ništa jer ja se vodim takvom politikom da svojim kolegama nikada ne naplaćujem nastupe na njihovim proslavama", zaključila je Aleksandra pred kamerama emisije "Exkluziv".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track