ŽIVOTNA BITKA SLAVNOG GLUMCA: Milena plače nad Gaginom posteljom!
Foto: Dragana Udovičić

Stanje Dragana Nikolića stabilnije

ŽIVOTNA BITKA SLAVNOG GLUMCA: Milena plače nad Gaginom posteljom!

Stars -
I dalje u šok-sobi: Čuveni Flojd smiruje suprugu i govori joj da će biti sve u redu. Lekari mu daju sedative kako bi mu ublažili jake bolove

Stanje slavnog jugoslovenskog i srpskog glumca Dragana Nikolića (72), koji je smešten u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije zbog problema s crevima, i dalje je nepromenjeno.Čuveni Flojd još je na intenzivnoj nezi u šok-sobi, a supruga Milena Dravić je sve vreme uz svog životnog saputnika.- Iako je poseta ograničena, glumica uz posebnu dozvolu lekara provodi sate i sate pored Draganove postelje. Sve lakše podnose kad su zajedno, ali ona mora da ide kući da prespava. Pita za MilenuNikolić je juče pre nego što se ona vratila nekoliko puta u toku dana pitao kad će Milena doći jer hoće da je vidi - otkriva izvor blizak paru i dodaje:- Inače, Milena je veoma uplašena za njega. Ne prestaje da plače, a odbija da uzme lekove za smirenje. Neprestano je uz Dragana i do kasno u noć mu pravi društvo. Desi se i da zadrema pored njega, ali joj onda savetuju da ode kući da se bar malo odmori - zaključuje naš sagovornik.Kako saznajemo, glumac se uprkos svemu dobro drži i podnosi terapiju koju su mu lekari prepisali, a juče su mu rađena i dodatna snimanja.- Gaga pokušava da smiri suprugu i govori joj da će sve biti u redu, dok mu lekari daju sedative kako bi mu ublažili jake bolove.Milena Dravić juče nije bila u stanju da priča za medije.Naša ekipa je razgovarala s nekoliko bliskih prijatelja popularnog glumca koji poštuju njegovu molbu da ne govore za javnost o njegovom zdravstvenom stanju.Oglasiće se kad ozdravi- Dragan i Milena će se obratiti javnosti kad on izađe iz bolnice. Verujemo da će Nikolić iz ove bitke izaći kao pobednik - otkriva za naš list jedan od prijatelja bračnog para Nikolić-Dravić.Ni iz KCS zvanično nisu mogli da daju izjave.- Sve informacije koje smemo da dajemo govorimo isključivo članovima porodice. Reći ćemo vam samo jedno - idemo samo polako i guramo. Dajemo sve od sebe da Draganu bude dobro. Njegova supruga Milena je zamolila da nikoga ne puštamo u šok-sobu bez prisustva članova porodice - rekli su za Kurir u Kliničkom centru Srbije.

Nada se najboljem...  Milena Dravić
Nada se najboljem... Milena Dravić

ReagovanjaBranimir Brstina Dragan je sinoć bio s namaZabrinuti, u tišini, nadamo se i iščekujemo dobre vesti. U Ateljeu 212 sinoć smo igrali predstavu „Avgust u okrugu Osejdž“, koja počinje njegovom scenom (na video-platnu). Mi mu bolest ne priznajemo, on je sinoć bio s nama.Milena VasićGaga je simbol i šmeker BeogradaŠaljem mu pozdrave podrške. Svaka asocijacija na njega mi je pozitivna. Sjajno smo se družili na snimanju serije „Sva ta ravnica“. Gaga je simbol Beograda, veliki šmeker. Dejan LutkićNikolić će dobiti ovu bitkuGagi želim brz oporavak. Znam da će on iz ove bitke izaći kao pobednik jer je veliki borac.

Apel ombudsmanuMILENA MOLI DA SE NE PIŠE O DRAGANUZaštitnik građana Saša Janković i poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić apelovali su na medije da pri izveštavanju o životu građana, čak i kad je reč o javnim ličnostima, mnogo više pažnje povedu o privatnosti i elementarnoj taktičnosti.Kako se navodi u saopštenju zaštitnika građana, način na koji je u javnosti plasirana vest o odlasku glumca Dragana Nikolića u bolnicu ne samo što je protivan obavezi čuvanja tajnosti podataka o zdravstvenom stanju već je naneo nepotrebno i neprimereno uznemirenje njegovoj porodici, koja se obratila zaštitniku i povereniku.

NASTAVLJA SE AKCIJA KURIRA, PERTINIJA I NEXTAIGRAČKA I SOKIĆ ZA SVAKO DETE: Danas dobijate drugu sličicuDrage mame, tate, bake, deke, sakupljajte sličice i za svoje mališane osvojite igračke renomirane nemačke kompanije Playmobil! Danas isecite drugu sličicu, koju ćete naći u štampanom izdanju Kurira na strani broj 7. Kada isečete sličicu, zalepite je na tačno označeno mesto na talonu – polje broj dva. Potrebno je da sakupite pet sličica koje ćete naći u Kuriru, svakog dana do utorka 26. maja. Svih pet sličica zalepite na talon, zatim talon odnesite do najbliže Pertini prodavnice igračaka i preuzmite Playmobil igračku i Bući Bući sokić. Jedna osoba može predati najviše tri talona.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track