ZORAN MARJANOVIĆ O ĆERKINOJ TUGI: Tata, da li sam ja jedino dete bez mame?
Foto: Printskrin

Teški trenuci

ZORAN MARJANOVIĆ O ĆERKINOJ TUGI: Tata, da li sam ja jedino dete bez mame?

Stars -

Zoran Marjanović, suprug ubijene Jelene Krsmanović Marjanović prvi put je javno progovorio o teškom periodu koji njena ćerka prolazi.

Naime, Jelenino ubistvo im je ostavilo veliku tugu, kako kaže, ali ono što mu je trenutno još teže su pitanja koja mu ćerka postavlja.

Zoran kroz tugu objašnjava samo jednu od teških situacija sa ćerkom Janom.

"Tražila me je da je vozim po Borči u krug. Išli smo tako automobilom i ona mi je neprestano postavljala pitanja. Pitala me je da li je ona jedino dete bez majke ali i da li postoje deca koja nemaju ni oca ni majku. To su mnogo teške priče", rekao je Zoran sa tugom u glasu.

On je dodao i da Jani još nisu rekli da joj je majka ubijena jer je ima samo 5 godina, te da se konsultovao sa dečijim psihologom koji mu je rekao da to treba da ide drugim tokom, da dete shvati da nekog nema.

Zoran je bio ponosan na svoju suprugu i na to kako se ponašala prema njihovom detetu.

"Ja sam perfekcionista i pesme moraju da mi budu super, a ona dođe, otpeva i kaže kako je sve to super i ode kod Jane. Najsrećnija je kad je sa svojim detetom, majčinstvo ju je ispunjavalo i to se videlo. Volela je sve a i bila je voljena."

Podsetimo, Jelena Marjanović ubijena je dok je trčala po nasipu u prigradskom naselju Borča. Njeno telo otkriveno je dan kasnije u kanalu pored nasipa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja