SVET POLUDEO ZA RUSKOM TUŽITELJKOM: Izazovna Natalija u igrici i crtanom filmu
Foto: Buzzfeed

Poklonskaja neće da bude Pokemon

SVET POLUDEO ZA RUSKOM TUŽITELJKOM: Izazovna Natalija u igrici i crtanom filmu

Planeta -
Ove manga animacije dospele su i do tužiteljke, koja je ostala potpuno zbunjena oko cele situacije, rekavši novinarima da "ona nije Pokemon"

Nova javna tužiteljka Krima Natalija Poklonskaja, koja je uzdrmala internet svojom lepotom, i već progašena za najseksepilnijnu tužiteljku na svetu, dobila je svoju prvu manga animaciju, a planiraju da je uključe i u video igrici.

Za samo nekoliko dana, klip konferencije za novinare na kojoj je Poklonskaja učestvovala, dostigao je neverovatnu gledanost posebno na japanskim platformama, a očigledno da je bila prava inspiracija za japanske crtače.

Ove manga animacije dospele su i do tužiteljke, koja je ostala potpuno zbunjena oko cele situacije, rekavši novinarima da "ona nije Pokemon", već ozbiljan advokat uključen u rešavanje međunarodnog sukoba.

Ovo nije sve, seksi tužiteljka je dobila i svoju stranicu na mreži Redit, dok na Fejsbuku njena fan stranica ima već 98.000 lajkova.

http://www.youtube.com/watch?v=XX4JCQViRKg
G4U lik seksi tužiteljke u svoju najnoviju igricu
Internetom inače, od kada se tužiteljska pojavila u javnosti, kruže fotografija na kojima zgodna Natalija spremno pozira u izazovnim pozama, što je još više podstaklo veličanje Natalije Poklonskaje.
http://www.youtube.com/watch?v=tqHkGaEE7WA

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track