TAJANSTVENA PRIJEDORČANKA S TRGA: Hoće li me neko oženiti?
Foto: Prijedor24com

Živi kip

TAJANSTVENA PRIJEDORČANKA S TRGA: Hoće li me neko oženiti?

Planeta -
Jelena Topić koja nepomično stoji na trgu u Prijedoru i izaziva pažnju cele regije okačila je transparent s pitanjem da je neko oženi. Budući da je izdržljiva, biće ponuda, rekao je jedan njen sugrađanin

Jelena Topić iz Prijedora, koja je javnost zaintrigirala stojeći nekoliko sati dnevno poput živog kipa na glavnom gradskom trgu u svom gradu, obratila se posle mesec dana sugrađanima pitanjem na transparentu: "Hoće li neko da me oženi?"

"Da nisam oženjen, rado bih. Izdržljiva je i uveren sam da će imati bar nekoliko bračnih ponuda", rekao je jedan od prolaznika. Drugi, malo stariji, koji se predstavio kao Ratko Bokan, Jeleni je ispod nogu ostavio pismo i na njega stavio kamen da ga vetar ne odnese.

"Postala mi je veoma simpatična zbog ovoga što radi i hoću da zna da sam na njenoj strani", kazao nam je Bokan.

Prijedorčani su proteklih dana Jeleni, koja je pre nekoliko dana napisala da je "malo umorna", odgovorili porukom: "Šta radiš, jadna, pa mi te volimo!"

U međuvremenu, za kaiš su joj zakačili i vizitkartu s imenom direktora lokalnog Fonda za zapošljavanje. Neki su, mahom penzioneri, pokušali i da je "nagrade" kojom markom, a redovno joj donose i jabuke.

Jelena nije nikoga ostavila ravnodušnim i komentari su pozitivni i iako na trgu stoji od 9 do 13 sati niko je mrko nije pogledao.

Simpatična Prijedorčanka još ne progovora, a njena "misija" mogla bi još potrajati, moguće je čak i narednih desetak dana.

Podsetimo, Topićeva je student Akademije umetnosti, a ima i diplomu Ekonomskog fakulteta, i pretpostavlja se da je reč o njenom diplomskom radu ili protest zbog nezaposlenosti, a možda je reč o nečemu drugom.

http://www.youtube.com/watch?v=9e5kA-E62JI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track