TIMOŠENKOVA TRAŽI KRV: Moramo uzeti oružje i pobiti proklete Ruse!
Foto: Reuters

Procureo telefonski razgovor

TIMOŠENKOVA TRAŽI KRV: Moramo uzeti oružje i pobiti proklete Ruse!

Planeta -
Julija Timošenko je rekla kako će iskoristiti svoje veze i podići ceo svet na noge i da kada Ukrajinci uzmu oružje od Rusije neće ostati ni spaljena zemlja

Dok tenzija na Krimu i dalje ne jenjava, bivši visoki ukrajinski zvaničnici planiraju da reaguju na provokacije Rusije i to nasilnim putem.

Na internetu je procureo telefonski razgovor obavljen 18. marta između bivše premijerke Julije Timošenko i bivšeg zamenika sekretara Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine Nestora Šufrika.

"Ukrajinci moraju da uzmu oružje protiv Rusa, tako da čak ni spaljena zemlja neće ostati tamo gde stoji Rusija", rekla je bivša premijerka Timošenko u tom telefonskom razgovoru."To je previše! Je.. ga! Moramo uzeti oružje i razvaliti te proklete Ruse zajedno sa njihovim vođom ", dodala je ona.

Šufrik je rekao kako je veoma zabrinut i šokiran situacijom na poluostrvu.

"Neka dođe do sukoba. Moj stariji sin i ja ćemo odmah uzeti oružje u ruke i braniti svoju zemlju", rekao je Šufrik.

Timošenko je dalje nastavila da će iskoristiti sve svoje veze i podići ceo svet na noge. Julija besno govori kako treba zgrabiti oružje i ići ubiti skota u čelo, verovatno misleći na predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina.

Šufrik je zatim upitao bivšu ukrajinsku premijerku šta učiniti sa osam miliona Rusa u Ukrajini, koji su “prognanici”, a ona je odgovorila da ih “treba ubiti nuklearnim oružjem”.

Na primedbu Šufrika da bi trebalo preduzeti mere protiv onih koji su prekršili zakon, Timošenkova je odgovorila: “Poslaćemo ih u Hag”.

Bivša ukrajinska premijerka je nakon što je objavljen ovaj telefonski poziv na svom Tviter nalogu napisala da je poziv u izmontiran, dok je Šufrik izjavio da se "razgovor nije dogodio".

“Razgovarali smo, ali ono o osam miliona Rusa je montaža. Pozdrav za FSB (Ruska Federalna služba bezbednosti) i izvinite zbog psovki”, napisala je Timošenkova.

http://www.youtube.com/watch?v=Te2E1R5YHBI

(EKP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track