TRAGEDIJA: Nestao sin Jasmine Mitrović Marić, savetnice predsednika Srbije
Foto: Kurir

Kobna vožnja Savom

TRAGEDIJA: Nestao sin Jasmine Mitrović Marić, savetnice predsednika Srbije

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila u Beogradu kod Brodotehnike na Savi. Čamac se prevrnuo veoma brzo tako da niko od prolaznika nije mogao da pomogne

BEOGRAD - Ismet Feković (64) i petnaestogodišnji A. M., sin savetnice predsednika Srbije, Jasmine Mitrović Marić, nestali su u nedelju u Savi, nedaleko od Brodotehnike, kada se prevrnuo čamac u kome su bili.Prema nezvaničnim saznanjima, do tragedije je došlo kada su A.M. i njegov komšija Fejković čamcem krenuli po drva za vatru u Fejkovićevoj sojenici.

Prema rečima očevidaca u Beogradu, kod Brodotehnike na Savi, prevrnuo se čamac u kome su bile dve osobe. Oni su potonuli velikom brzinom, tako da niko od prolaznika nije mogao da im pomogne.Na mesto tragedije ubrzo su došli i pripadnici rečne policije i Žandarmerije koji tragaju za telima.

Policiji je prijavljen nestanak dva muškarca u Beogradu, ali nema potvrde da je reč o utopljenju, rečeno je u MUP Srbije.

"Policija zvanično ne može da potvrdi da je reč o utopljenju i za sada se zvanično drži sumnje da je reč o tome", rečeno je u policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track