TRUDNA JOVANA JOKSIMOVIĆ: Željko i voditeljka dobiće bebu za 5 meseci

Željko i Jovana čekaju svoje prvo dete

TRUDNA JOVANA JOKSIMOVIĆ: Željko i voditeljka dobiće bebu za 5 meseci

Stars -
Joksimovići će dobiti bebu na proleće, a termin za porođaj je između njihovih rođendana - 20. i 25. aprila

Zakucale rode i na njihova vrata!

Jedan od najboljih kompozitora i muzičara u regionu Željko Joksimović (41) i poznata televizijska voditeljka Jovana Joksimović (32) očekuju prinovu!

Jovana je ušla u četvrti mesec i oseća se dobro.

Svoju šestogodišnju vezu njih dvoje su krunisali prošle godine u januaru na Maldivima, uoči Pesme Evrovizije u Bakuu, gde je Željko osvojio treće mesto.

Posao voditelja i urednika jutarnjeg programa na TV Pink Jovana će obavljati još neko vreme, a potom odlazi na trudničko bolovanje. Par je presrećan zbog prinove, a termin porođaja je između njihovih rođendana - 20. i 25. aprila.Jovana i Željko se trenutno nalaze na produženom vikendu na Crnogorskom primorju, gde je on sinoć nastupao u hotelu „Maestral“ pred odabranom publikom.

U brojnim intervjuima koje je Joksimović davao poslednje dve godine, redovno novinarsko pitanje bilo je vezano za roditeljstvo. Nikad nije skrivao da oboje žarko žele dete, ali isto tako su u nekoliko navrata naglašavali da će „beba doći u pravom trenutku“.Željko Joksimović ima 18-godišnju ćerku Minu iz prvog braka, a Jovani će ovo biti prvo dete.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track