TUGA U BIJELJINI: Evo kako možete pomoći dečaku (8) koji brine o bolesnom ocu

Budimo humani

TUGA U BIJELJINI: Evo kako možete pomoći dečaku (8) koji brine o bolesnom ocu

Planeta -
Malog Gojka Đurića majka je napustila pre četiri godine. Od tada dečak u teškim uslovima živi sa bolesnim ocem Petrom u selu Ljeljenča kod Bijeljine

BIJELJINA - Na zahtev mnogobrojnih čitalaca Kurira koje je ganula priča o malom dečaku Gojku Đuriću, koji u teškim uslovima živi sa bolesnim ocem Petrom u selu Ljeljenča kod Bijeljine, objavljujemo kako možete pomoći ovom dečaku.

Podsetimo, Gojka je majka napustila pre četiri godine, dok je dečak spavao,i on od tada nije čuo ništa o njoj.

Do pre godinu dana Gojko i njegov otac su uspevali da sastave kraj s krajem, međutim od kako je Petar slomio nogu sekući drva, vezan je za krevet, a sve obaveze i održavanje trošne kućice u kojoj žive, pale su na nejaka pleća malog dečaka.

Petru je za operaciju noge potrebno 2.050 evra, a najviše ga plaši šta će biti posle operacije i da mu nogu ne amputiraju.

Gojkova najveća briga je da li će se otac vratiti kući. Da li će doživeti da ozdravi da stane na svoje noge jer osim oca, on nikoga više i nema.Uputstvo za uplatu pomoći:Banka: UniCredit SpA, MilanoSwift/BIC: UNCRITMMBanka: EuroAxis Bank, MoscowSwift: EABMRUMMBanka: Banka Intesa ad, BeogradSwift: DBDBRSBGBanka: Komercijalna banka, BeogradSwift: KOBBRESBGBanka: Factor Bankadd, LjubljanaSwift: FCTBSI2XBanka korisnika: Bobar banka ADSwift: BATOBA22IBAN korisnika: BA395652050000035122Ime: Petar ĐurićUlica: LjeljencaGrad: Bijeljina, Republika Srpska

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track