TUŽAN KRAJ: Manekenka završila na psihijatriji

Devojka se slomila pod strašnim pritiskom

TUŽAN KRAJ: Manekenka završila na psihijatriji

Crna Hronika -
Zbrinuta Mini će trebati nekoliko dana da se malo oporavi od šoka, rekao Zoran Punoševac, očuh devojke koja je izmislila da je silovana

BEOGRAD - Mina je na kontrolama na odeljenju neuropsihijatrije jedne gradske klinike!- Mina je bolje, ali još nije u stanju da daje bilo kakve izjave! Na lečenju je na neuropsihijatriji i sigurno da će joj trebati još nekoliko dana da se makar malo povrati od šoka - juče je za Kurir izjavio Zoran Punoševac, kruševački advokat i očuh manekenke Mine Milenković, koja je u nedelju posle podne posle dvodnevnog nestanka nađena u beogradskom naselju Vidikovac. Lagala policijuNju su, podsetimo, u nekošenoj travi pored puta pronašli mladić i devojka, koji su odmah pozvali policiju. Iako dezorijentisana i teško dehidrirana, Mina je policajcima ispričala da je kidnapovana, pretučena i silovana, što se nekoliko sati kasnije, zahvaljujući ginekološkom pregledu, ispostavilo kao neistina.- Ne znam zaista odakle ove informacije po medijima, budući da Mina nije dala nijednu izjavu nikome, čak ni policiji. Tužiću sve koji su objavljivali gluposti i tako uništili život mladoj devojci - besno je izjavio Minin očuh, koji je u jednom trenutku reporteru Kurira zapretio čak i otkazom.Policija je u prvom trenutku poverovala da je Mina period od subote oko tri ujutru pa sve do nedelje posle podne provela u stanu jednog od trojice muškaraca sa kojima je bila. Dalja istraga je pokazala da su svi oni najverovatnije sve vreme bili u stanu Minine prijateljice.Nadala se bivšem dečku- Najpre smo verovali da je to vreme provela u stanu nekih svojih prijatelja, te da je intimni odnos s nekim od njih želela da maskira pričom o silovanju. Istraga je pokazala da su najverovatnije svi oni sve vreme bili kod devojke koja je, kao i Mina, rodom iz Kruševca, ali ima stan u Beogradu. Ovo je uradila nadajući se da će se njen bivši dečko zabrinuti i potražiti je, a priču o silovanju najverovatnije je izmislila da bi joj se vratio - kaže za Kurir izvor iz istrage.Podsetimo, Mina je nestala na Savskom keju u noći između petka i subote, posle svađe s bivšim dečkom A. Ć. (32), inače menadžerom splava na kom se manekenka čitave večeri provodila. Pronađena je 39 sati kasnije kada je tvrdila da su je nepoznati mladići oteli i silovali!

Minina drugarica: Novinari, debelo ćete platitiNovinari, sram vas bilo! Svi koji poznajemo Minu Milenković smejemo se nerealnoj priči! A dotični znaju šta ih čeka. Počeli ste rat, videćemo ko će da izvuče deblji kraj - napisala je juče na Fejsbuku Minina drugarica, Kruševljanka Angelina Marić.Očigledno revoltirana devojka dodala je i „da se sve vraća i sve plaća, a da će oni (novinari) debelo da plate!“. Na njen zluradi komentar nadovezala se još jedna devojka, koja je izjavila da će novinarima „uskoro doći crni petak“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track