U petak sahrana ubijenog policajca Gorana Đorđevića

Bujanovac

U petak sahrana ubijenog policajca Gorana Đorđevića

Crna Hronika -
Stamenković je najavio da će sahrani prisustvovati i rukovodstvo Policijske uprave u Vranju, u čijoj je nadležnosti Policijska stanica Bujanovac u kojoj je radio poginuli Đorđevć, a dolazi i delegacija MUP-a Srbije

BUJANOVAC - Policajac Goran Đorđević (44) koji je poginuo na dužnosti u Bujanovcu biće sahranjen u petak u 13.00 uz počasti na groblju u rodnom selu Krševica kod Bujanovca, izjavio je portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković.

Sahranu organizuje MUP Srbije, rekao je Stamenković.

Stamenković je najavio da će sahrani prisustvovati i rukovodstvo Policijske uprave u Vranju, u čijoj je nadležnosti Policijska stanica Bujanovac u kojoj je radio poginuli Đorđevć, a dolazi i delegacija MUP-a Srbije.

"Goran Đorđević je bio izuzetan policajac, profesionalac, požrtvovan. Sve o njemu što može da se kaže je u superlativima. Policija preduzima sve radnje na rasvetljavanju okolnosti pod kojima se dogodilo njegovo ubistvo i na nalaženju počinilaca", izjavio je Stamenković.

Policijski portparol je najavio da će "ubrzo biti poznato više detalja koji su rezultat istražnih radnji koje se preduzimaju".

Po nezvaničnim informacijama, policija u Bujanovcu je sinoć privela R.B. iz Velikog Trnovca, osumnjičenog da je bio u automobilu švajcarskih registracija koji je u ponedeljak na ulazu u selo Veliki Trnovac pregazio policajca Gorana Đorđevića.

Policajac Đorđević umro je u sredu u Kliničkom centru u Nišu. Po izjavama očevidaca, "audi" koji je pregazio policajca na dužnosti. imao je zatamnjena stakla a u njemu su se nalazile najmanje dve osobe.

U trenutku kada je Đorđević dao znak automobilu da se zaustavi vozač "audija" je dao gas i velikom brzinom najpre udario policajca, a zatim i prešao preko njega.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja