UBISTVO VOJISLAVA ŠKRBIĆA: Narko-bos izrešetan dok je čekao večeru
Foto: Kurir Štampano

Novi detalji likvidacije u novosadskom restoranu

UBISTVO VOJISLAVA ŠKRBIĆA: Narko-bos izrešetan dok je čekao večeru

Crna Hronika -
Dok je sedeo s Todorom T. (39), napadači u Vojislava Škrbića (40) ispalili dva metka
1 / 4 Foto: Kurir Štampano

NOVI SAD - Hladnokrvno!

Vojislav Voja Škrbić (40) iz Kaća, jedan od glavnih narko-dilera u Novom Sadu, hladnokrvno je ubijen u četvrtak oko 21 sat dok je u restoranu „Gondola“ čekao da mu kelner donese večeru! Pokušao da pobegneIzvor Kurira kaže da je Škrbić neposredno pre pucnjave došao u restoran sa Todorom T. (39), koji je u pucnjavi ranjen u butinu. Njih dvojica sela su za sto pored šanka i naručili večeru, a nekoliko minuta kasnije u „Gondolu“ su nonšalantno ušetala dvojica muškaraca.

Uviđaj... Odnošenje tela ubijenog narko-bosa
Uviđaj... Odnošenje tela ubijenog narko-bosa

- Viši od njih dvojice, obučen u crnu majicu, prišao je Škrbićevom stolu. Nešto je počeo da mu govori, a drugi mladić u beloj majici iz torbice je izvadio repetiran pištolj i s udaljenosti od dvadesetak centimetara pucao u Škrbića! Iako ranjen, Škrbić je pokušao da pobegne, a ubica je tad ispalio još jedan metak sa četiri-pet metara udaljenosti! Budući da su svi gosti zalegli, a neki i pobegli, napadači su neometano izašli iz lokala - kaže naš izvor. Inspektori su brzo identifikovali napadače. Reč je o 40-godišnjaku i 25-godišnjaku, od kojih je jedan iz Stepanovićeva, a drugi iz Bačkog Dobrog Polja.Policija našla dokaze- Utvrđeno je da jedan od njih ima iznajmljen stan u Ulici Stevana Musića, dok je drugi iznajmio stan u Ulici Stevana Branovačkog. Oba stana su pretresena i nađeni su materijalni dokazi, ali ubice su pobegle - kaže naš izvor.

Sto za kojim je sedeo Škrbić
Sto za kojim je sedeo Škrbić

PrijateljiNA ROĐENDANU I ANDRIJA DRAŠKOVIĆŠkrbić je godinama važio za jednog od najjačih novosadskih narko-dilera, a policija ga je poslednji put posetila u oktobru prošle godine na proslavi rođendana. Jedna od zvanica bio mu je Andrija Drašković, koji je nedavno odslužio kaznu za ubistvo Zvonka Plećića.

Pretres... Specijalci u akciji
Pretres... Specijalci u akciji

ČINJENICEOpis napadača- dvojica muškaraca od 25 i 40 godina- jedan bio obučen u belu, drugi u crnu majicu- jedan iz Stepanovićeva, drugi iz Bačkog Dobrog Polja- ubica u beloj majici nosio torbicu u kojoj je bio pištolj

Poslednja večeraNARUČIO PILETINUVojislav Škrbić je, prema rečima poznanika, bio čest gost restorana „Gondola“, a u četvrtak je naručio, nezvanično saznajemo, punjenu piletinu s pršutom i dimljenim sirom, kao i limenku piva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja