Davitelj priznao: Ludo sam zaljubljen, a ona me prevarila

Ubica sa Medakovića

Davitelj priznao: Ludo sam zaljubljen, a ona me prevarila

Crna Hronika -
Policija je Aleksandra Š. uhapsila nedaleko od studenstskog doma na Karaburmi i prilikom privođenja nije pružao policiji nikakav otpor

BEOGRAD - Uprava kriminalističke policije uhapsila je rano jutros Aleksandra Šundića (23) koji je osumnjičen da je u sredu ujutro ubio svoju devojku Stelu Gundelj (26) u iznajmljenom stanu u naselju Medaković.

Prema prvim informacijama, policija je Aleksandra Šundića uhapsila na krovu studenstskog doma na Karaburm, javlja RTV Pink.

Hapšenju Aleksandra Š. prethodila je kraća drama koja je na sreću okončana bez ikakvih posledica.

Naime kada je Aleksandar ugledao policiju, on je pobegao na krov zgrade doma i pretio je da će skočiti.

Međutim on je posle kraćeg ubeđivanja od strane policije odustao od namere da skoči i predao se policajcima.

Kako Kurir nezvanično saznaje Aleksandar je dok su mu stavljal lisice na ruke plakao, bio je sav utučen i stalno je ponavljao da on zapravo nije hteo da ubije Stelu.

Kako Kurir nezvanično saznaje Aleksandar Š. je na saslušanju priznao zločin, jer je mislio da ga Stela vara. Inače Aleksandar ranije nije bio nikada osuđivan ni krivično ni prekršajno.

Policija sumnja da se Aleksandar od trenutka bekstva krio u različitim delovima grada, jer ga je tražila na više lokacija, a uhvaćen je ispred studentskog doma kada je išao kod drugova kod kojih je izvesno vreme ilegalno živeo.

Njemu je posle hapšenja određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, posle čega će biti izveden pred dežurnog istražnog sudiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track